Wednesday, October 26, 2016

Premium Beautiful Expert Celebrate Birthday Yang Ke Tuttttttt

Premium Beautiful Expert celebrate birthday yang ke 33 tahun this year.


Sal lahir hari isnin 24 Oktober 1983.


Siapa sini tahun 1983 kita gang. Hi Five sket ;)


Hahaaa this year punya celebration, memang celebration yang tak pernah tercapai di akal ku. Konon nye tak nak la team-team PB Expert sal semua tu celebrate my birthday dengan gelapkan bilik, tutup lampu, pasang video and bawa keluar cake dalam gelap kan.... Memang sal dah warning awal-awal dah masa buat last seminar and class.

TAPI.................................

Hahahahahahahahahaa

Creative tau diorang ni!!!!
 Nampak sangat boleh diharapkan sebagai satu kumpulan yang boleh maju ke depan sebab diorang ni memang bersatu habis la 24 Oktober tu untuk buat live video, video khas dan gambar-gambar comel untuk sal sempena birthday sal hari tu. Apa pun nak buat macam mana, diorang ni ketegaq orang utagha kata. Depa buat jugak tu tahun ni. Tapi cara lain la.

THANK YOU CDPian semua...
Sampai hati korang buat kak sal nangis kat rumah.
Dah la tengah bersiap-siap anak nak sekolah n tengah bersiap kan diri  sendiri nak ke HQ kan. 


Masa tengah siap tu pulak, terdengar la en husband n anak-anak tengah layan live video kat Macbook Air, ingatkan video apa, sekali bila dengar satu suara yang cukup dikenali, terus dalam hati kata "Haaaaaaaaahampeh betul... Diorg buat plan lain pulak ye untuk wish birthday sal" Hahahahaa sampai hari ni gelak lagi bila ingat perangai sorang-sorang rakan kongsi ni.


Jem habis wall and fon 24 Oktober tu disebabkan beratus video ucapan Birthday yang sal terima dari sahabat-sahabat CDP TLC kat Facebook, Instagram, and Whatsapp.


Uol boleh ke hashtag bawah ni untuk tengok birthday wish yang comel-comel, touching-touching kat sini.
#HappyBirthdayCDMSallehaRoslan


Or ke link Facebook ni:

Sebenarnya bila dah makin bertambah umur ni, makin sal rasa bersyukur sangat bila Allah always pinjamkan nafas dan pinjamkan segala nikmat yang ada pada sal. 
Bila bertambah umur ni jugak, buatkan sal terfikir selalu yang "cukup ke apa yang aku nak bawa merentas titian sirat nanti. Aku tak nak berjaya dunia je, tapi nak Allah bagi rahmat untuk berjaya Akhirat jugak sebab tu adalah kejayaan yang paling abadi"


Mujahadah is not easy.
Istiqomah is not easy.
Do the good thing is not easy.
BUT IT POSSIBLE!


Do good and good will come to you.


Bukan besar atau kecik kek tu. Bukan mewah atau cantik tempat tu, Tapi macam mana kita meraikan, menghargai dan mensyukuri sesuatu tu adalah yang paling utama.


Syukur and happy sangat coz i have them in my life.


Jazakillah to all my sahabat.
I have so many precious gifts this year from all of you. Thank you for the wish and Doa. Sebab doa dari hati tak mungkin sama nilai dia dengan hadiah-hadiah mewah berjenama.


OOTD Hari ni sal  pakai sutera satin bawal dari Beijing untuk tutup aurat kepala. En Husband yang belikan masa dia gi Free Trip Beijing bulan August lepas. Katanya Saf and Dyna yang tolong pilih kan sebab kalau bagi dia yang pilih confirm ntah apa color je yang dia pilih nanti. Hehee.


White top tu from Burberry London. Actually baju ni baju my beloved mentor CDM Salha Zain yang punya. Now dah jadi one of baju kesayangan sal sebab baju mentor ni bila pakai, aura dia melekat-lekat kat kita tau :D

Denim skirt tu dah lama dah beli. SEED punya. Actually dia dress labuh. Tapi sal mix and match kan je dengan Burberry white top tu.


Hantar Damia ke sekolah around 12 noon. Then at 1 o'clock amik adik Danisha pulak keluar sekolah. Macam ni la antara rutin sal everyday. Rutin bersama suami. Sebab sal tak boleh drive. So memang suami always ada dengan sal. Seronok sangat buat business ni sebab sal dan suami dua-dua boleh pilih masa bila kami nak mula berkerja.


Selesai urusan hantar dan amik anak sekolah, terus ke Setia Alam makan then ke HQ untuk teman my protege untuk sesi mengukur lemak bagi program 30 days weight loss challenge Shake Me.






 Ada tiga protege sal yang berjaya untuk menyertai program Shake Me ni.



 Kiki dan Nuzul from Kuantan.

 Saf sendiri antara yang layak ke next challenge.


And Kak Ujie dan Tentera penuh disiplin sorang ni iaitu Kak Aisah Meran.



Uol bayangkan la.......
Dalam sal busy dengan urusan harian, boleh pulak beratus video ni dok terjah wall facebook sal. Tak senang duduk dibuatnya sampaikan terpaksa beli wire fon baru coz wire lama yang baru beli dua hari lepas pun terkejut dpengan tsunami ucapan selamat hari lahir dari fighter-fighter seluruh Malaysia semua ni.


Ni antara yang sal terima..............





Rasanya ni la kepala project hari ni. DDM Farhana Ramli. Ibu anak satu yang tengah sarat pregnant second baby. Ok fine Ana, Kak sal doakan semoga anak cepat-cepat dapat CDM sebab project ana mengenakan kak sal hari ni menjadi. Hahaha!



Ni kepala project jugak ni.
Video ni paling lambat sal buka sebab tau ucapan Ex-HR Manager Oil and Gas ni memang always menusuk hati. Thank you DDM Safriza sebab berjaya bersekongkol menjayakan project mengenakan hakak hari ni.



Sorang yang ayu ni pun sama je :D
Pandai bersekongkol dengan dua DDM kat atas tu. Patut la pukul 12 tengah malam tadi senyap je wall whatsapp tanpa sebarang cerita. Rupanya diorang semua dah ada agenda bermula jam 11 pagi. Siap tarik mak lagi buat live video ye. Hehee. Caya lah aunty.




Jauh tapi dekat je rasanya bila dapat live video ni. Thank you very much Vee dari Sabah.



Thank you Fiona dari Kuching Sarawak. Sedap suara Fiona.



Thank u Mother Of Three Yushakila.



Thank u Kak Lia from Port Dickson, Negeri Sembilan.





Wish from Malacca. Oh My! Thank u pretty awesome Premium Beautiful Expert Melaka.



From Kuala Terengganu!
Thank you Liyana Tahar.




From Utara. Dari Bota lagi u... Thank You Zana. Zana kata siap buat video kat tangga lagi. 




Video dari si cantik Mother Of Two, Mazwa from Johor. Thank you mommy cantik.


Terima kasih ticer Ifa. Really appreciate it. Muah muahh.



Ya Allah thank u dear. Xoxo Lin. May Allah bless u always.













































































Thank u semua!!!!!!
Speechless and happy sangat sebab tak sangka akan dihujani dengan ucapan dan doa yang banyak sangat macam ni. Semoga Allah sentiasa merahmati kita semua.



LOVE U guys!!!!!!

No comments:

Post a Comment