Friday, September 23, 2016

Premium Beautiful Expert Takes BASF Petronas Chemical


Alhamdulillah hari ni uol gaji ye. Patut la macam nak meletup fon sal receive order.

Yang tanya tentang Premium Beautiful Corset tu dah satu kemestian. Ditambah pulak siap ada yang call and message nak kan our killer product:
Marine Essence
BBPlus Collagen
Shake Me 
Bio Ever
Celgynic
Bio Seleza
Garam Buluh
Min Kaffe

Thank u semua yang sudi purchase all the products from me and my team.

Pagi ni dalam pukul 10.30 tu ke Stokis Shah Alam dulu untuk restock barang-barang yang dah kering. Hehee dah macam barang dapur pulak ye kering dia tu.

Serius. Product SHOM memang senang sangat nak jual sebab dah tersangat VIRAL kat mana-mana social media pun. Siapa yang ada stock in hand tu memang la beruntung sebab ready buyer always ada. 

Best tau.... so uol yang ada niat nak berniaga tapi tak tau nak berniaga apa, jom sal guide uol untuk berniaga dengan Top Leaders Circle. Product dah sedia ada. Product pulak product yang VERY HIGH QUALITY and VERY HIGH DEMAND.

After selesai urusan stokis, bawa anak-anak pergi makan, Makan breakfast sekali Lunch. Bila bawa serentak tiga orang memang dalam kereta akan jadi macam pasar. Riuh rendah jadinya. Tapi tu la cabaran yang buatkan sal n husband enjoy the journey. Asbab anak-anak la rezeki kami sekeluarga Allah murahkan. Dan in Shaa Allah proses memenuhkan tabungan simpanan Damia Danisha Danish akan jadi kenyataan. Coz Allah ni kaya raya. DIA jutawan segala isi alam. DIA boleh bagi berapa je yang kita sendiri nak. Dah tau nak, wajib la ada usaha yang istiqomah.

Nak success dalam business ni, is all about hati.
Hati paling nak kena jaga. Jaga hati untuk selalu ingat Allah dan jaga hati supaya tak selalu sakit hati dan menyakitkan hati orang lain.


Lepas makan kat Cili Merah Seksyen 9 Shah Alam, terus ke BASF Petronas Chemical di Bukit Jelutong.


Dah set appointment dari semalam. Semalam dapat message, semalam jugak la terus set the date. Tak tau pun macam mana rupa client ni sebab kat whatsapp dia pun tak de profile pic. Yang sal tau nama dia sedap je. Macam nama omputih ;D

Bila masuk zone Petronas ni terus teringat zaman-zaman keje kat Petronas KLCC dulu. I mis the Logo. Huhuu miss Logo petronas je la. 


Ni la dia the Beautiful person yang sal jumpa hari ni. Cantik sangat. Kurus dan tinggi macam model. Kalau sal yang perempuan ni pun rasa bergetar tulang rusuk jumpa client ni, apatah lagi kalau abam-abam jejaka malaya. Thank you dear sudi berurusan dengan i. Nanti please shopping lebih lagi tau.


Lepas habis business appointment kat BASF Petronas Chemical tu, terus hantar Damia ke sekolah. Dah sampai sekolah baru la pakaikan Damia tudung. Tadi nak pakaikan rambut dia basah lagi.






Ni la dia aktiviti harian sal. Pakaikan Damia and Danisha tudung setiap kali ke sekolah. Diorang tak nak ayah pakaikan. Maybe sebab nanti jadi rupa helmet kot. Hehee jangan marah ye sayang. Muah sikit.. xoxo..

Memandangkan hari ni hari jumaat, so en husband hantar sal and Danisha Danish balik rumah dulu sementara dia pergi solat kat masjid. Sambil-sambil tu sempat la sal kemas habis ruang tamu rumah yang dah tak de ruang nak pijak. Hahaha mak-mak mesti dapat bayangkan macam mana rumah yang penuh dengan mainan kan. Jalan sana terpijak lego, jalan sini terpijak tayar kereta. Memang sepanjang jalan dalam rumah kalau tak tengok bawah confirm akan terpijak macam-macam.

Rumah bersepah bukan la sebab mak yang ada dalam rumah tu pemalas tau uol, tapi ia disebabkan dalam rumah tu ada Genius Khalifah yang sel-sel otaknya sedang berhubung.

Lepas solat jumaat terus ke sini pulak. Ke Kampung Baru Subang untuk hantar stok BBPlus Collagen pada client yang nak kan kesihatan sendi dan otot. Uol jangan tak tau, Wanita ni memang perlukan collagen tambahan bila umur dah lebih dari 25 tahun. Kalau tak jaga mula la sakit lutut and sakit sendi senang nak hinggap.


Terima kasih puan sebab sudi berurusan dengan sal. In shaa Allah nanti jumpa lagi ye. Repeat order tau puan. Semoga produk yang digunakan dapat membantu mengurangkan masalah yang berselindung di dalam tubuh badan kita.

Memang sakit Allah bagi. Tapi jangan lupa Allah jugak suruh kita ikhtiar untuk sihatkan badan.

Uol yang nak order our killer product:
Marine Essence
BBPlus Collagen
Shake Me 
Bio Ever
Celgynic
Bio Seleza
Garam Buluh
Min Kaffe

Boleh contact sal 011-1631 1641


Berminat nak jadi pengedar seluruh Malaysia pun sangat dialu-alukan.

No comments:

Post a Comment