Saturday, September 24, 2016

Karnival Keusahawanan SKSU 2016


We are here this morning!



 Team kuning dah sampai :D

Damia and her friend. BFF Katanya. She is Athirah.

 1st thing yang diorang nak beli ni la dia. IKAN LAGA. Huh. Sorang nak semua nak. Sebekas RM10.


Dah nape muka macam ni :D

 Kat sini je mama berjaya di pow oleh Damia Danisha dan Danish sorang dua barang. Diorang beli ikan laga dan snow spray.

 Demi untuk memupuk semangat cinta kan haiwan, maka mama pun setuju la untuk beli kan ikan-ikan laga ni untuk mereka.




Last last mama jugak yang kena pegang semua. Ikan spray semula la mama yang pegang.


Sand art.
Sorry la pihak sekolah, sal rasa sepatutnya disediakan tong sampah untuk mendidik sikap membuang sampah di tempat yang betul pada anak-anak kecik ni semua. Agak kurang sesuai bila bekas cungkilan ni semua terpaksa di buang di atas tar je.


 Bersungguh. Focus.

 Yeay dah nak hampir siap dah minion Muhammad Danish Shafiq.






Yeayyy Danisha punya sand arts pun dah siap. Cantik adik color xoxo





Heading to Klang for business sharing.

After that kami balik rumah jap untuk solat zuhor. Then after zuhor terus shot ke Kota Kemuning Klang untuk business sharing yang berminat nak jana pendapatan melalui online bersama TLC. Siapa la yang tak nak kan kalau kena cara kita boleh dapat at least 5,000 SEBULAN sebagai side income. Sekarang ni memang nak kena ada second income untuk tampung expenses bulanan keluarga kan.

So untul uol yang berminat nak sertai Team kami yang sememangnya expert berniaga melalui online, boleh je jangan segan-segan contact sal ye. 011-1631 1641

Kalau ramai yang dah terbukti berjaya, uol pun pasti boleh berjaya!

No comments:

Post a Comment