Thursday, September 22, 2016

Beza Short Bra dan Long Bra Premium Beautiful

Tanya la Pakar.

Saya CDM Salleha Roslan, Ibu kepada tiga orang anak. Merupakan PAKAR BAJU DALAM No. 1 MALAYSIA, PREMIUM BEAUTIFUL.

Hari ni sal nak sharekan info berkaitan Bra Premium Beautiful. Kat Malaysia ni tak de orang yang keluar rumah tak pakai Bra. So alang-alang dah wajib pakai bra, apa kata ubah sikit pakai bra yang ada fungsi kesihatan. 

Badan yang sihat akan membentuk keyakinan diri yang kuat.


Apa beza Short bra dan Long Bra Premium Beautiful?

Beza dia hanya pada panjang bra tu je. Kalau tengok gambar kat atas tu pun, short bra tak cover sampai ke pinggang kita. Tapi Long bra Premium Beautiful memang cover sampai ke pinggang. So kalau uol just pakai Long Bra PB dan Long Girdle PB pun tetap nampak kemas je badan tu tanpa BONJOLAN LEMAK di area perut.



Apa fungsi Bra Premium Beautiful ni?
FUNGI SAMA je.
Fungsi Bra Premium Beautiful yang paling sal suka adalah kesan PB dalam membentuk payudara kita supaya sentiasa MONTOK tak kendur. Nak pulak bila breast jenis besar. Kalau breast besar, better uol invest sikit bajet untuk jaga asset utama wanita dengan jadikan Short Bra atau Long Bra Premium Beautiful sebagai pilihan harian.

Tak de cream sapu-sapu pun breast tetap pejal bila dah biasakan diri pakai PB. Sebab FIR yang ada pada setiap bebenang Premium Beautiful tu akan buatkan urat-urat sekitar breast kita sentiasa panas dan aliran darah sentiasa lancar.


Bra Premium Beautiful ni pun sangat mesra Penyusuan.
Image result for premium beautiful long bra pb
Selalu juga sal dapat soalan "Senang tak nak menyusu bila pakai PB?"
In shaa Allah senang sangat. Sebab tu ramai je ibu-ibu yang breastfeed akan jadikan PB ni sebagai pilihan lepas bersalin. 

Satu, sebab senang sangat nak menyusukan baby. Just selak je cup bra yang lembut lentur tu ke bawah.

Dua, posture badan sangat-sangat terjaga sepanjang menyusukan baby. Badan kita tak sakit, susu pun keluar lancar dan lebih berkhasiat.


Image result for premium beautiful long bra pb
Pentingnya puting payudara bernafas.
Sebab kalau kita perhatikan, ramai sangatkan yang complaint kata puting ke dalam bila mula-mula nak menyusukan baby?

Sebenarnya tu bukan la fitrah semulajadi puting payudara kita tau. Tapi tu adalah kesan dari salah pakai bra sebelum ni. Bertahun kita pakai bra yang salah iaitu bra yang menekan puting payudara ke dalam. Sebab tu terlalu ramai kaum wanita yang baru nak menyusukan anak alami masalah PUTING TENGGELAM tak timbul-timbul.

Cuba tengok pada gambar kat atas tu. Nampak tak macam mana Cup Premium Beautiful memberi ruang untung nipple breast kita bernafas dan sentiasa duduk dalam keadaan yang betul.

Selain menimbulkan puting payudara, FIR yang ada pada Premium Beautiful jugak mampu untuk mencerahkan area puting yang malap gelap. Ada yang sebulan pakai, area nipple terus bertukar jadi pink-pink gitu. Tu petanda darah di kawasan breast kita sangat berjalan lancar.

Sebab tu Premium Beautiful ni sangat digalakkan untuk semua wanita sebab ianya mempunyai fungsi MENCEGAH SEL KANSER dari berumah di sekitar payudara. Cegah sebelum terlewat tu lagi baik dari mengubati.



Image result for premium beautiful long bra pb
Tali lebar Bra Premium Beautiful ni akan buatkan kita tak rasa terbeban untuk pikul berat breast yang agak besar. So sikit sebanyak Bra Premium Beautiful sangat membantu untuk kurangkan tekanan sakit belakang badan.

Tali bra PB jugak kenyal. Pakai la bertahun sekalipun, memang tak kan ada masalah tali bra berpintal dan kerap jatuh semasa pakai bra.

Bra PB ni jugak sangat berkesan untuk hilangkan masalah bonjolan lemak di bawah breast.



Image result for premium beautiful long bra pb
Bentuk U di belakang bra Premium Beautiful di reka khas untuk MENGUNCI LEMAK depan dari lari ke belakang badan. Sebab breast manusia ada dua je di depan, jadi tak perlu ada extra breast di belakang badan bila jadikan PB Bra sebagai bra pilihan harian.

Dan bentu U di belakang bra PB jugak membantu kita untuk nampak lebih kurus.



Berapa harga Short bra dan Long Bra Premium Beautiful?
Harga bermula dari RM472 mengikut ukuran badan. Untuk keterangan lanjut mengenai harga Bra Premium Beautiful boleh segera hubungi Sal di 011-1631 1641 (Whatsapp / Telegram)




12 comments:

  1. Premium Beautiful Short Bra Murah 2016
    Breast Feeding Bra
    Kelebihan Short Bra PB

    ReplyDelete
  2. Premium Beautiful Short Bra Murah 2016
    Breast Feeding Bra
    Kelebihan Short Bra PB

    ReplyDelete
  3. Premium Beautiful Short Bra Murah 2016
    Breast Feeding Bra
    Kelebihan Short Bra PB

    ReplyDelete
  4. Premium Beautiful Short Bra Murah 2016
    Breast Feeding Bra
    Kelebihan Short Bra PB

    ReplyDelete
  5. Premium Beautiful Short Bra Murah 2016
    Breast Feeding Bra
    Kelebihan Short Bra PB

    ReplyDelete
  6. Premium Beautiful Short Bra Murah 2016
    Breast Feeding Bra
    Kelebihan Short Bra PB

    ReplyDelete
  7. Premium Beautiful Short Bra Murah 2016
    Breast Feeding Bra
    Kelebihan Short Bra PB

    ReplyDelete
  8. Premium Beautiful Short Bra Murah 2016
    Breast Feeding Bra
    Kelebihan Short Bra PB

    ReplyDelete
  9. Premium Beautiful Short Bra Murah 2016
    Breast Feeding Bra
    Kelebihan Short Bra PB

    ReplyDelete
  10. Premium Beautiful Short Bra Murah 2016
    Breast Feeding Bra
    Kelebihan Short Bra PB

    ReplyDelete
  11. Premium Beautiful Short Bra Murah 2016
    Breast Feeding Bra
    Kelebihan Short Bra PB

    ReplyDelete
  12. Premium Beautiful Short Bra Murah 2016
    Breast Feeding Bra
    Kelebihan Short Bra PB

    ReplyDelete