Tuesday, September 6, 2016

Apa Kelebihan PB, Berapa Harga PB, Testimoni Premium Beautiful

Nak copy and paste boleh entry all about Premium Beautiful ni. Tapi kalau boleh jangan delete link web yang ada kat bawah ni ye ;)




Premium Beautiful ni PERINTIS corset. Kena fahamkan apa maksud perintis tu 

PB Dah lebih 20 tahun di pasaran.
Dah beratus ribu testimoni berkesan.


Ada jaminan baik pulih Free kalau ada sebarang kerosakan walaupun dah bertahun pakai.

Mean kat sini, untuk yang pentingkan quality dan kepuasan diri memang akan jadikan PB sebagai corset pilihan. 

Satisfaction is number one dan bab harga tak kan jadi halangan bila faham apa kebaikkan yang PB boleh bagi pada diri.




REAL PEOPLE, REAL TESTIMONY

Throwback testimoni lama lepas bersalin ANAK KETIGA tahun 2013

Bayangkan dalam pantang pakai PB terus Hilang 16 kilo lepas dua minggu bersalin.

Dan paling best, bila dah 9 bulan bersalin pun berat badan n shape badan maintain walau makan ya Allah...memang luar dari biasa....



Teruja adik ni bila tak sampai lima minit pinggang terpaksa hilang inci tanpa kesan menyakitkan!!!



Result!
Instant shaping...
Terus lock segala lemak yang sebelum ni terkeluar dari wilayah yang sepatutnya..pakai pb, tak sampai 5 minit terus dapat shape yang luar biasa...magic! 



Belanja satu gambar buat anda yang tak lena tido akibat terlalu berdiet.. 

Cc : Ammyrra Halim
Bakal pengantin yang hari-hari makan nasi, tapi terpaksa kurus sejak setahun pakai#premiumbeautiful


Akibat tegar pb...Tak tau dah mana satu mak dara n mana satu yang masih single




#Throwback 
Bila badan gempal seganda dari sebelum ni, nak amik gambar memang malas-malas je dan bila amik pun mesti nak menyorok belakang seseorang atau sesuatu 😭

Sangat sentap orang kata saya gemuk! Tu dulu la...tapi lepas dua minggu pakai pb terus happy bila shape badan lagi kemas dari zaman tak de anak dulu




Puas diet masa ni...puas makan macam-macam ubat kurus...puas jogging keliling tasik...puas dah pegang status sebagai pengidap "BULIMIA NERVOSA"

Memang berkesan....! Memang Boleh turunkan berat badan...tapi yang tak best nye stress menyiksa mental dan fizikal 😭tak kan seumur hidup nak buat perkara yang sama... "Handbag" dah ada tiga... So memang perlu kaedah bantuan lain untuk dapatkan shape idaman dan berat badan ideal. Dari badan terus LEBAR dan JATUH, baik usahakan sesuatu... masa ni pun mana ada bajet nak pakai pb, anak pun dua dah masa ni, tapi pejamkan mata la untuk dapatkan satu set pb. Kalau nak tunggu cukup bajet, alamatnya makin lama makin tak cukup kain la nak pakai baju... In shaa Allah badan sihat, minda pun cerdas





Berazam nak kurus?
Alhamdulillah...memang perlu sangat pun...jangan biarkan diri kita tersenarai antara golongan OBESITI yang merupakan antara masalah kesihatan terbesar di negara ni.



Nak kurus ni uol kena la rajin...bukan setakat rajin makan ye...tapi rajinkan diri untuk befikir dalam keadaan yang POSITIF. Kalau asik negetif je, sila la pasrah bila anda sendiri makin tak selesa dengan keadaan fizikal anda.

Pilihan di tangan anda...nak kurus dengan cara yang macam mana..asalkan tak memudaratkan kesihatan. 
Tak nak makan nasi?
Nak berjogging keliling tasik?
Nak gi gym?
Nak berzumba?
Nak telan ubat kurus?
Nak pergi slimming centre?
Nak berenang setiap hari?
Nak sapu krim panas?
Nak pakai corset?
Or nak terus sedut lemak je?
Terpulang...kerana hidup adalah pilihan..



"I just wear it 8 hours a day and i'm so in love with it!! Baru 12 minggu kot!!! Puas hati sangat bila konsisten ikut cara pemakaian yang betul.." -Diana Dee, Johor-

Real testimoni dari mommy yang baru melahirkan anak kedua...mudahnye nak slim dengan pb...jimat masa, tenaga dan memang pelaburan berbaloi!




"Macam mana buat bisnez ni? Macam best je?"

Memang bisnez ni platform terbaik untuk anda yang tercari-cari peluang berniaga. 

-Ilmu di beri percuma.

-Mentor sentiasa ada untuk guide kita A-Z
-Sistem duplikasi simple yang membolehkan anda dapat pulangan modal 100% dan untung bersih yang buatkan anda terpaksa menangis dalam toilet...hahaaa (sal la tu)
-Group bisnez yang dinaungi oleh ICON SOHONITA MALAYSIA (Di iktiraf Kementerian)
-Tak perlu register SSM.
-Tak perlu tunggu pandai bercakap, pandai itu pandai ini baru nak mula...asal ada kemahuan, terus mulakan je langkah pertama.
-Product terlaris di pasaran.
Ni baru sikit je sal sharekan tentang apa yang best about bisnez with TLC ni... Sekiranya uol serius berminat, Kami di #TopLeadersCircle bersedia memberi bimbingan dan tunjuk ajar..1st month income boleh cecah RM5,000






Kurus tapi buncit???!!!

Mesti jenuh nak tahan nafas kan setiap kali berdepan dengan kamera...yang sedihnya buncit tu tetap nampak walau tahan la nafas siap kembang kempis hidung sekali pun...

Macam mana sal tau???

Hahaha...dulu sal pun sama je macam tu...berkira punya pasal konon boleh kurus n kempiskan perut dengan cara traditional dan bersenam...sebenarnye lagi banyak kos n masa yang terbuang...now dah pakai pb ni, once dapat berat badan ideal makan la waktu bila n banyak mana pun...berat badan n shape tetap kemas 

Kalau boleh slim cepat kenapa nak lambat? Tukar baju dalam je...beralih arah pakai baju dalam kesihatan No 1 #premiumbeautiful 

Yang tegar pakai sebarang jenis corset, akhirnye mesti akan JATUH CINTA dengan pb corset coz terbukti yang pb ni BUKAN CORSET BIASA



Ya Allah tak dapat bayangkan bila darah berketul-ketul warna gelap terperap dalam badan...bila darah tak lancar, macam-macam masalah penyakit boleh jadi...paling ngeri bila ia bakal mengundang penyakit kronik...

Thanks pada client sal dari UAE ni coz sudi berkongsi pengalaman beliau di awal pemakaian#PremiumBeautiful..Alhamdulillah dengan izin Allah badan makin sihat..sihat dalam, cantik luar 





Wowww!!! Ok tak untuk slim dalam masa dua tahun tanpa DIET ketat....???



Alhamdulillah memang pilihan terbaik la kan#premiumbeautiful ni untuk sesiapa yang:
-Susah untuk ber"diet"
-Tak disiplin telan ubat kurus
-Risau kesan buruk dari pengambilan ubat-ubatan
-Tak de masa nak bersenam

Dari tak buat apa-apa untuk maintainkan posture badan anda, better tukar je baju dalam biasa yang ada, pada baju dalam jenama NO 1 premium beautiful...pb corset ni hanya sesuai untuk anda yang disiplin berbaju dalam sahaja! 



Feedback client yang baru tiga hari pakai pb dalam pantang anak pertama...client ni kata "SELESA SANGAT"



Cikgu anak 4 dari Shah Alam yang kurus je orangnye...nak pakai PB sebab susah nak beli baju dan seluar coz bentuk badan tak balance...lepas beranak 4 pinggul jadi lebar...so paka i#PremiumBeautiful je la...in shaa Allah confirm puas hati



Best apa berpeluh...Antara kebaikan berpeluh :
1. Mendetoksifikasi secara secara semulajadi
2. Kulit yang lebih sihat dan cantik
3. Menurunkan suhu badan ke tahap normal
4. Mengurangkan stress


Makin pakai, makin cantik badan..bila makin cantik, memang makin tinggi keyakinan diri...Alhamdulillah...happy ibu anak dua yang baru je dua bulan pakai #premiumbeautiful ni...teruja bila bahagian badan yang jatuh, mula di push up semula.


Macam ni la nasib badan bila dah pakai pb dik...terpaksa slim tanpa diet ketat...tak sampai sebulan pakai pb, lemak dah mula beralih...nanti masuk bulan puasa lagi mudah nak jaga badan


Alhamdulillah.....bakal jadi ibu pengguna tegar pb yang pernah sal pakai kan di Jasin Melaka tahun lepas...niat asal beliau nak kuruskan badan untuk nak dapatkan anak. Hari ni beliau mesej bagi tau yang beliau pregnant...Alhamdulillah...pb antara ikhtiar terbaik untuk membantu kesuburan wanita...
www.salleharoslan.com

Dan lagi best, bila beli pb dengan agent yang aktif...aktif di blog, instagram dan facebook sebab akan memudahkan urusan anda untuk dapatkan khidmat baik pulih pb secara PERCUMA tanpa cas tersembunyi...


Ada orang tanya sal baju pink belah kanan tu gamba masa baru kawin ke? Hahaa...
www.salleharoslan.com

Yang tu gambar ramping lepas tiga kali beranak...Alhamdulillah pakai pb je boleh maintain kurus...alang-alang nak kurus, jangan la kurus kerempeng tapi biar kurus yang nampak terurus... Bukan senang nak maintain kurus, tapi tak mustahil untuk kurus bila invest sket tukar baju dalam je 


Feedback dari client Sal tentang#PremiumBeautiful...dia kata selesa, tak panas dan rasa nak makan pun terkawal...siap tak nak buka, bawa pakai sampai ke tido...tu dia penangan PB...nak pulak bila dapat pakai#PremiumBeautifulElegance confirm rasa badan macam di belai-belai.



Another happy client...!!! Happy la kan, bila perut buncit hilang lepas pakai pb...Premium Beautiful memang pakar dalam mengalihkan lemak...lepas alih, siap lock lemak lagi dari bersepah ke area yang tak sepatutnye 

Cuba tengok gambar yang client sal ni sharekan...sebelum pakai pb perut dia nampak ketara buncit ke depan...lepas sarung pb terus flat...tu baru 5 minit pakai...cuba bayangkan lepas 5 bulan pakai nanti. Best kan Premium Beautiful ni. Banyak sangat kelebihan Premium Beautiful untuk kita.



Baju berlipat memang nampak kemas...tapi bila lemak badan yang berlipat confirm rasa rimas 😅
www.salleharoslan.com

Solution dia pakai PB je la senang...Jangan salah faham, PB bukan untuk sorok lemak tapi fungsi PB memang terbaik dalam ALIH LEMAK dan LOCK LEMAK...

Dapatkan #PremiumBeautiful hanya dari Expert from #TopLeadersCircle



Testimoni dari client yang baru je pakai PB...happy betul dia bila tempat yang kendur boleh terus push up...sedap pakai pb, tak senak n sampai tak nak buka... 


Alhamdulillah set bersalin terbaik dah selamat sampai kat tangan cash buyer pb ni...baru 10 hari melahirkan anak dah bersungguh-sungguh nak jaga badan...bagus minda awak ni dear...dalam pantang la paling senang nak dapatkan shape badan asal semula...nak pulak pakai premium beautiful, lagi la mudah proses nak kuncupkan mana-mana part luar dalam yang kembang..

Yang nak PB secara pakej ansuran PM sal segera coz stok sangat limited untuk pb ansuran.




Dalam masa 5 minit je badan ibu anak tiga yang baru 43 hari melahirkan anak melalui kaedah pembedahan ni bertukar jadi cantik, terletak dan kemas!

Bahagian perut menggelebeh paling ketara...sebelum pakai nampak kembang je area pinggang, tapi lepas pakai pb terus kemas area yang paling bermasalah bagi ibu-ibu lepas bersalin, especially buat yang bersalin ceasar...




Teruk tau!!!!! Tak sampai seminggu pakai dah nak kena tukar size...!!! Menci!!!! Happy la client ni...tak sampai 44 hari berpantang dah boleh dapat bentuk badan idaman



Memang susah nak control nafsu makan... 😖makan banyak confirm berat pun naik banyak...😖Bila berat naik banyak, penyakit pun lagi banyak boleh berumah senyap-senyap dalam badan...

No wonder la ramai yang call nak pakai pb sejak lepas musim open house ni...senang nak control berat badan n maintain shape badan even berat tak de la turun mendadak...tapi shape confirm the best bila tukar baju dalam biasa pada baju dalam #premiumbeautiful ... Tunggu dik ye, jap lagi kak sal datang ukur



Bezanye!!!! Umur dah cecah 30an tapi nampak muda terus lepas TUKAR BAJU DALAM...Berat badan pun turun dekat lima kilo lepas sebulan pakai secara konsisten...ye la nama pun baju dalam, dah tentu la pakai hari-hari kan



Testimoni pb non stop...bukti yang ramai pakai Premium Beautiful dengan selesa bila dapatkan pb hanya dari Premium Beautiful Expert kami di TLC...Premium Beautiful tak mahal, tapi berNILAI..benda bernilai memang tinggi harga dia.




Instant shaping! Terus push up apa yang makin jatuh...best pakai Premiu Beautiful ni sebab lemak terus kena lock supaya duduk di wilayah yang sepatutnye....Ramai yang terpaksa hilang inci tanpa kesan yang menyakitkan. Ni client sal yang tengah buat preparation nak kawin. So kena la jaga badan dari sekarang. Biar dari sebelum kawin sampai dah beranak pinak pun badan tetap maintain anak dara.


Gang sal jugak ni sebab beliau juga merupakan Mother of three...Dah melalui tiga kali bersalin melalui ceaserean...
www.salleharoslan.com

Kata Amalina Idris,

"Alignment memang out la...tapi the most important reason, adalah sakit belakang kesan epidural tu..memang tak tahan sakitnya...selama ni husband tak pernah komen sepatah pun..tapi sarung je Premium beautiful, terus husband puji...maknanya selama ni dia diam tu bukan tak perasan, tapi maybe nak jaga hati je tu...
Nak bengkung ikat-ikat tu memang serius tak sempat.. Anak dah masuk tiga..hero semua pulak tu...memang bz kalah menteri.... Nak pantang tertib sangat pun tak dapat.... Maybe sebab tu sakit belakang tu makin menjadi kot...Pakai PB kurang sakit belakang dan shape terus berubah"
www.salleharoslan.com


Dalam masa 44 hari bersalin ceasar anak ketiga, Lina Idris terus:
✔️Dapat shape badan cantik
✔️100% berkeyakinan
✔️Hilang masalah sakit pinggang
✔️Paling happy bila suami puji 



Hanya kerana #senggugut , beliau terus jatuh cinta dengan PB...Mereka yang pernah sakit je biasanya akan faham betapa bernilainya sebuah keSIHATan...
www.salleharoslan.com

Bagi Datin Qeera, buat business pb bukan semata-mata kerana duit tapi niat untuk share dengan orang lain kebaikan PB..Pesan beliau, buat business dengan hati...Insyaallah Allah akan bantu permudahkan.




Susah hati pulak sal bila badan client ni makin mengecik lepas tak sampai seminggu pakai PB dalam pantang...😅
www.salleharoslan.com

Untung la dari bersalin anak pertama dah pakai PB. Lagi untung bila berat badan yang 75kg tu cepat je nak jadi 55kg bila pakai PB dalam pantang... Tapi jangan risau, untuk yang tak berpantang pun boleh je kalau nak dapatkan bentuk badan idaman dengan PB. Tukar baju dalam aje pun boleh slim



Terpaksa jugak bagi tau!!!

Wanita bersalin "ceasarian" paling digalakkan memakai premium beautiful untuk sihatkan semula rahim anda dan mengelakkan buncit bawah perut...

Sebab:
Anda tak boleh bertungku
Tak boleh pakai sebarangan ubat
Tak digalakkan berbengkung lipan
Tak boleh sengkak peranakan Dan sebagainye.
www.salleharoslan.com

Jadi, #premiumbeautiful boleh dijadikan sebagai set berpantang terbaik sambil anda gunakan masa yang ada untuk membelai bayi anda yang baru lahir dari terlalu focus pada sakit ngilu akibat luka jahitan...in shaa Allah pb sangat membantu untuk mengurangkan sakit ngilu akibat proses pembedahan.



Alhamdulillah banyak nye good feedback dari pengguna baru premium beautiful...sebab tu permintaan PB tak pernah putus...

Cust ni kata hari-hari nak pakai PB, kalau tak pakai rasa tak lengkap hidup 



Kenapa PREMIUM BEAUTIFUL CORSET terbaik untuk ibu lepas bersalin samada bersalin normal atau c-sect? Jemput baca kenyataan di gambar atas ni ye. Sal buat in picture supaya mudah untuk uol baca ;)




"Best terletak je dotdotdot tu...memang feel confident"
www.salleharoslan.com
Itu la nilai yang Premium Beautiful akan berikan pada kita yang memakainye. Cantik terletak segala aset. Tak de dah ke kiri ke kanan ke belakang ke pinggang dah asset awk tu dear



Cepatnya Premium Beautiful slimkan badan... Client ni baru je lagi pakai Premium Beautiful...Masa mula-mula sal pakaikan client ni siap kena tambah penyambung bra lagi... Tapi sekarang dia update kata dah turun cangkuk dan penyambung bra pun tak perlu pakai lagi dah... Untung la boleh slim walaupun hari-hari makan nasi.



Untung la awak.......
Cepatnya slim balik lepas bersalin...Tak sampai sebulan pakai Premium Beautiful terus rasa ramping macam che ta ye.




"Terasa lebih confidence yang best tu" -PB client-
www.salleharoslan.com

Berbaloi sangat pakai Premium Beautiful ni... Jangan berkira harga tapi cuba bayangkan betapa tingginya nilai KEYAKINAN diri kita...

No wonder la walau macam mana sekalipun, yang kaki corset confirm akan cari PB corset jugak akhirnya



Beratus pengguna mengaku selesa pakai Premium Beautiful... Alhamdulillah makin banyak positive feedback dari ibu-ibu dalam pantang yang SELESA PAKAI PB tanpa rimas... 
www.salleharoslan.com

Psttttt.... Hari ni hari perkerja kan? Jom pm sal untuk dapatkan SPECIAL PRICE hanya untuk hari ni sahaja 


Tak aci!!!! Tak diet pun boleh kurus... Untung la before kawin dah merasa pakai Premium Beautiful... 

Nanti boleh sambung pakai masa pantang dan lepas berpantang... Untung sangat! Jimat duit nak jaga badan sebelum dan selepas kawin


Kehilangan yang paling menggembirakan adalah keHILANGan BERAT BADAN...



Untungnya la client-client yang pakai PB before puasa and masa puasa ni. Senang sangat nak turunkan masalah berat badan. Nak pulak PB ni memang terkenal dengan kePAKARan alih lemak... Lemak-lemak degil yang tak tersusun habis semua PB tolong alihkan.

Alhamdulillah happynya client sal ni bila dalam masa yang singkat bentuk badan mula cantik terletak.



JOM DAPATKAN SPECIAL PRICE PREMIUM BEAUTIFUL SEKARANG

011-1631 1641

No comments:

Post a Comment