Tuesday, August 9, 2016

Promosi Ansuran Premium Beautiful Corset



Offer untuk dapatkan PREMIUM BEAUTIFUL ANSURAN hanya di buka untuk a few hours sahaja... Yang berminat nak pakai PB Corset secara bayaran bulanan boleh contact number yang ada pada gambar tu segera.


STOK SANGAT TERHAD.


Belanja sikit la testimoni the latest dari client Premium Beautiful.

Testimoni 1
Happy dapat pakai balik baju-baju lama.




Testimoni 2.
Siapa tak happy kan bila lepas kawin badan boleh cantik dari masa sebelum kawin. Orang pompuan ni, kalau cik abang tak pernah complaint pasal shape kita pun, kita tetap kena jaga. Jaga untuk keyakinan dan kesihatan diri sendiri.


Gang sal jugak ni sebab beliau juga merupakan Mother of three...Dah melalui tiga kali bersalin melalui ceaserean...

Kata Amalina Idris, 

"Alignment memang out la...tapi the most important reason, adalah sakit belakang kesan epidural tu..memang tak tahan sakitnya...selama ni husband tak pernah komen sepatah pun..tapi sarung je Premium beautiful, terus husband puji...maknanya selama ni dia diam tu bukan tak perasan, tapi maybe nak jaga hati je tu...
Nak bengkung ikat-ikat tu memang serius tak sempat.. Anak dah masuk tiga..hero semua pulak tu...memang bz kalah menteri.... Nak pantang tertib sangat pun tak dapat.... Maybe sebab tu sakit belakang tu makin menjadi kot...Pakai PB kurang sakit belakang dan shape terus berubah"

Dalam masa 44 hari bersalin ceasar anak ketiga, Lina Idris terus:
✔️Dapat shape badan cantik
✔️100% berkeyakinan
✔️Hilang masalah sakit pinggang
✔️Paling happy bila suami puji 




Testimoni 3.
Tak sampai sebulan pakai Premium Beautiful ibu yang baru bersalin melalui kaedah ceaser ni dah dapat pakai balik Jeans masa zaman bujang dulu,




Testimoni 4.
Ni best jugak ni. Best sebab bukan setakat bentuk badan je cantik. Tapi Alhamdulillah siap darah nifas yang lama bersarang dalam badan keluar sekali. Cuba bayangkan kalau kita simpan darah-darah kotor lepas bersalin tu kat tetpi dinding rahim bertahun-tahun? Macam-macam masalah kesihatan yang berkaitan kesuburan boleh jadi kan kalau tak jaga.

Dan client ni kata cik B aka Payudara pun makin montok gitu. Ye la uol, lepas bersalin ni mana la badan nak tegang-tegang lagi kesan dari melahirkan cahaya mata. At least bila pakai PB Corset ni, dengan teknologi FIR yang ada dapat melancarkan darah, sekaligus buatkan seluruh badan jadi pejal semula.



Testimoni Premium Beautiful Corset 5.

Tak aci!!!! Tak diet pun boleh kurus... Untung la before kawin dah merasa pakai PB... 

Nanti boleh sambung pakai masa pantang dan lepas berpantang... Untung sangat! Jimat duit nak jaga badan sebelum dan selepas kawin.



Testimoni Premium Beautiful 6.

Kehilangan yang paling menggembirakan adalah keHILANGan BERAT BADAN...

Untungnya la client-client yang pakai PB before puasa and masa puasa ni. Senang sangat nak turunkan masalah berat badan. Nak pulak PB ni memang terkenal dengan kePAKARan alih lemak... Lemak-lemak degil yang tak tersusun habis semua PB tolong alihkan.

Alhamdulillah happynya client sal ni bila dalam masa yang singkat bentuk badan mula cantik terletak.




Testimoni Premium Beautiful 7.

Tolong lah PB ni!!!!

Dah agak dah, mesti keje PB punya bila hari pertama pakaikan PB je client ni pagi-pagi dah mesej mengadu pinggang dia dah hilang besar penumbuk!

Hari kedua pakai PB, pagi-pagi mesej lagi bagi tau girdle dan waist dia longgar habis dah! Dalam hati sal "tak mungkin la aku salah bagi size"

Then tengah makan ni terus rasa kenyang bila client ni mesej bagi tau BERAT TURUN DUA KILO! Tak diet pun... Dah tu cam mana??? Confirm lepas ni terpaksa kurus tanpa diet...

Bestkan Premium Beautiful ni... Berbaloi dengan harga... Nama pun PERINTIS baju dalam kesihatan dan kecantikkan...

Alhamdulillah happy for you kakak




Testimoni Premium Beautiful 8.

Pagi-pagi dah kena BOM dengan client... �
.
.
.
.
.

Happy sangat katanya sebab baju kawin yang kawan zaman beliau sama-sama belajar Datuk Radzuan Radziwill buat 22 tahun lepas dah muat pakai balik.

Rupanya dah 11 tahun kakak ni usaha nak kurus. Bukan sebab nak cantik semata, tapi sebab dia nak mudah gerakkan badan untuk beribadat.

Lagi bertambah happy, bila LENGAN PUN KURUS sekali walaupun PB tak cover pun part lengan tu, tapi amazing kan lengan pun boleh kurus dan firm!

Power la result kakak ni!
2 bulan pakai PB then dah muat pakai baju 22 tahun lepas!!!

Tanpa pantang makan pulak tu.




Testimoni Premium Beautiful 9.

"Terasa lebih confidence yang best tu" -PB client-

Berbaloi sangat pakai PB ni... Jangan berkira harga tapi cuba bayangkan betapa tingginya nilai KEYAKINAN diri kita...

No wonder la walau macam mana sekalipun, yang kaki corset confirm akan cari PB corset jugak akhirnya



Real testimoni Premium Beautiful Corset 10.
Kurus Lepas Bersalin Czer.
.
.
Jom baca sharing dari Mother Of Two ni
.
.

"Sakit hati bila lepas bersalin dengar orang tegur. 'gemuknya badan kau', tapi walau sakit hati tu sebenarnya pembakar semangat untuk akak kuruskan badan balik. Kakjah bersalin secara C-sect jadi tak dapatlah nak berbengkung lilit ketat2 tu kan.

Nasib baik ade #PremiumBeautiful ni tak sempat nak tepu lemak dalam badan dengan punggung ni.

Dan terpaksa jugaklah kakjah hilang inci dengan secara tak sengaja kan.

Senangnya nak kurus dengan PB. Semua baju2 masa kurus dulu dah boleh sarung balik 💃🏻
-Norfaezah Mansor
@ Kakjah, Muar Johor-




Testimoni Premium Beautiful Corset 11.


Just imagine, macam mana aisyah boleh dapat semula bentuk badan asal dia dalam masa yang singkat?

Bersenam? (ada masa ke dalam pantang nak bersenam)

Tahan lapar (memang tak la kan sebab aisyah menyusukan baby)

Pakai bengkung? (Boleh jadi)

Pakai param, pilis, jamu bagai? (Memang tak sempat la kot sebab tak menang tangan nak urus kan diri dan anak sendirian)

So the best solution untuk aisyah amalkan sepanjang tempoh berpantang adalah:
pakai PREMIUM BEAUTIFUL je!
Simple je kan. ;)

Dari segala sudut jatuh menggelebeh, once amalkan pakai premium beautiful corset, Alhamdulillah bentuk badan lebih pejal dan terletak bertahun-tahun!



Testimoni Premium Beautiful 12.


Antara Kebaikkan Premium Beautiful:

Sangat sesuai dan selesa di jadikan Alternatif terbaik untuk kuatkan rahim terutama bagi wanita yang kerap gugur.

Dalam nak jaga rahim, cantik pun dapat.




Testimoni Premium Beautiful 13.


Cuba tengok perut dia. Ya Allah!!!!

Then cuba tengok perut sendiri jap.

Perut uol yang mana satu?
Kalau uol dah dapat perut kempis macam Q ni, uol tak perlu ambik tau la apa tu Premium Beautiful.

Tapi kalau perut uol kategori yang mengandung tak de due date macam Q yang dulu, uol WAJIB amik tau apa tu Premium Beautiful.

Apa tu Premium Beautiful?
Baju dalam kesihatan No 1 Dunia!
Sebab apa berani declare "Dunia" pulak...? Sebab kami dah tembus market Dunia di US, UK, New Zealand, Tokyo, Jeddah, Australia dan Banyak Lagi.

Betul boleh sihat ke pakai PB ni?
In Shaa Allah... Sihat tu Allah yang bagi. Kita juat boleh cari ikhtiar untuk sihat je. Sebab setiap penyakit ada ubat dia. Macam Q ni ada slip disc kronik jugak. Once pakai PB, Alhamdulillah bukan Slip Disc je makin kurang, tak pasal-pasal dengan LEMAK BADAN SEKALI HILANG!


#RealTestimoni
#PBExpertAntarabangsa
www.queabdulmalek.com





BERMINAT NAK DAPATKAN PREMIUM BEAUTIFUL DENGAN HARGA MURAH DAN SERVICE YANG TIP TOP?

Contact Pakar Alih Lemak anda,

CDM Salleha Roslan
#MotherOfThree

011-1631 1641

1 comment: