Thursday, August 25, 2016

Kurus Cepat Selepas Bersalin Caesar

Macam mana ni?
Macam mana nak kurus lepas bersalin? Nak pulak bersalin caesar atau operation kan. Bukan senang nak dapatkan balik bentuk badan lepas bersalin nak pulak bersalin "ikut tingkap" client sal kata ;)

Betul...Sal yang bersalin normal ni pun susahnya nak dapatkan balik shape kenyal kental macam dulu. Nak pulak lepas dah tiga kali bersalin. Ni kan yang bersalin melalui kaedah pembedahan kan.

Tapi uol tak payah la sedih sangat. Happy happy je sebab Premium Beautiful kan ada. Premium Beautiful ni memang dikenali sebagai PAKAR PEMBENTUKKAN BADAN NO1 MALAYSIA.

Pakai-pakai je kurus.
Pakai-pakai je ramping macam Che Ta.
Pakai-pakai je Punggung naik macam JLO.
Pakai-pakai je lagi kaki panjang macam Erra Fazira.

Ha tu dia penangan Premium Beautiful.
Kalau tak percaya pergi ke buka instagram dan cari hashtag #PremiumBeautiful kat IG uol. Memang beratus ribu testimoni PB Corset ni ada dalam instagram. Bila entry dah beratus ribu, tu maknanya pengguna corset PB tu sendiri dah berpuluh-puluh ribu dah. Sebab kalau Premium Beautiful ni tak best, Sal berani cakap yang tak mungkin sampai beratus ribu entry tentang PB jer ada dalam tu. Sal sendiri asalnye very skeptikal dengan Corset ni. Nak pulak corset harga melebihi gaji haku masa kerja dulu. Huhuu. Tapi bila Premium Beautiful Corset dah melekat kat badan, baru la sal tau betapa nikmatnye bila kita dah boleh makan tanpa rasa nak muntahkan balik semua makanan yang dah ditelan masa makan tak hingat dunia tadi.


Ok jom sal share kan kisah-kisah kejayaan ibu anak tiga yang bersalin secara operation, pembedahan, ceasar, c-sect or apaapa aje lah panggilan yang uol selalu sebut sebutkan.


Semua ni mommy gojes anak tiga. Tapi pinggang maintain ramping kalah anak dara. Yang kiri kanan sal tu bersalin C-Sect. Tapi sejak pakai Premium Beautiful hilang habis perut depa.





Ni Yushakila Yunus nama dia. Mother of Three yang berjaya kurus lepas dua bulan pakai PB. Kalau nak kila share kan pengalaman dari menyampah dengan corset ni sampai la boleh jatuh hati dengan PB ni, boleh la klik link Kila kat atas tu ye.


Ni pulak mother of three yang ditakdirkan bersalin melalui kaedah pembedahan jugak. Yani ni semua corset dia dah cuba. Siap pergi invest puluh ribu nak alih lemak kat slimming centre. Tapi end up yani pilih pakai Premium Beautiful jugak. Dan kesan dia memang melampau kurus jadinya yani sekarang.



Ni kak Marlia. Asal dari Seremban. Ibu anak tiga. Anak pun dah besar dah. Siap ada yang dah masuk asrama pun. Sejak pakai PB, terus nampak kurus dan lagi muda dari usia. Memang bentuk badan ni mainkan peranan jugak lah kan. Bila kita kurus, badan cantik, automatically muka pun nampak cantik. Yang baju hitam kat atas tu gambar the latest kak Lia dengan Sal.


Ni lagi dasyat ni. Tiga kali bersalin C-Sect. After tiga kali bersalin, Lina tak tahan dah dengan shape badan yang menggelebeh. So terus nekad je lina contact sal untuk nak pakai Premium Beautiful. Dan hasil dia, terus dapat shape macam masa mula-mula kawin dulu.

Ni la Lina masa kawin dulu. Dasyat kan PB Corset ni. Pakai-pakai je kurus walaupun uol bersalin ikut tingkap sekalipun.


Ni kelebihan Premium Beautiful. Memang sal akui banyak sangat kebaikkan PB Corset ni untuk wanita especially yang dah berkahwin dan melahirkan anak. Pakai PB ni terbukti berkesan sebagai alternatif untuk kurus lepas beranak. Beranak la berapa kali pun, in shaa Allah bentuk badan tak kan lari jauh dari persimpangan punya. Dan kita pun tak de la rasa murung dah macam orang dipersimpangan dilema dah gayanya. Pakai je PB, INVEST la sikit je. Sekali beli aje pun. Pakai nye bertahun. Dan yang happy pun kita jugak nanti ;)


Pakai je Premium Beautiful ye kalau dah susah sangat nak diet diet. Nak bersenam lagi la ke laut kan sebab dah ada anak kecik kecik ni mana la sempat nak keluar jogging kan. So amik alternatif untuk kurus dengan cepat dan selamat with Premium Beautiful. 

Testimoni Sal sendiri yang terpaksa kurus sejak pakai Premium Beautiful.. Jenuh makan nasi, tapi macam tu la jugak badan. Hehee.



JOM ORDER SEKARANG!
Special Discount untuk 3 Client terawal sempena Merdeka Sales bulan ni.


SALLEHA ROSLAN
011-1631 1641


No comments:

Post a Comment