Monday, August 8, 2016

Gunting Rambut Kpop Muhammad Danish Shafiq

Hehee muka pasrah. Kelihatan tak boleh nak senyum kat situ.


Bukan senang nak pujuk Muhammad Danish Shafiq ni gunting rambut.


video
Alhamdulillah hari ni senang pulak nak fahamkan Muhammad untuk duduk diam-diam masa gunting rambut.


video
Siap terjelir-jelir lidah lagi plus nguap kecik masa gunting rambut. Kalau sebelum ni habis bergegar satu mall bila bawa dia masuk kedai gunting rambut ni.


video
Sal memang suka bawa anak-anak gunting rambut kat STEP IN HAIR SALOON ni. Hairstylist diorang memang nampak expert. Tak pernah tak puas hati la so far kalau datang gunting or cuci rambut kat sini.


Trim sikit je rambut Muhammad depan, tepi dan belakang. So tak de la nak kena berikat sejemput selalu rambut tu.


Tanya Muhammad, nak rambut Korea ke Jepun? Dia jawab KOREA :D


Lencai ni potong memang smart.


Nak siap dah.


Bedak-bedak sikit belakang leher tu bagi hilang miang rambut.


Dua anak dara ni sibuk nak cuci rambut.


Yeay siap dah! Muhammad very good boy today. Tak nangis langsung. Just relax je. Cuma jangan la on mesin pengering rambut tu sebab confirm dia akan melompat punya macam sebelum ni.


Lepas gunting rambut, Danisha lapar nak makan. Terus cari KFC and makan.


But before that, tak sah kalau tak tuntut mainan. Nak pulak dah kena gunting rambut kan. And nak appreciate kebaikkan Muhammad hari ni ayah bagi aje la dia beli kereta mainan ni walaupun tau jap lagi barai habis semuanya.


Ni pun antara cara nak buatkan Muhammad senang nak makan n tak kacau orang lain makan. Bila ada mainan kat tangan, memang dia tak kan peduli orang lain dah. Dia akan buat kerja dia je. Kerja mempomen kereta tersebut.



So if let say uol tercari-cari tempat nak gunting rambut budak dengan harga yang berbaloi dan kemas hasil kerja dia, uol boleh pergi ke STEP IN Hair Salon dalam The Store Rahman Putra Sungai Buloh. Gunting rambut Muhammad tu pun baru RM15 je ;)







1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete