Friday, August 5, 2016

Asam Pedas Ani Parit Jawa dan Bio Seleza Melaka

26 June 2016
Ahad
Aktiviti :
1) Makan Asam Pedas Ani Parit Jawa, MITC Melaka 
2) Demo Bio Seleza with my team at Melaka


Bila anak-anak suruh mama pakai baju brand mereka. Hehee.. Nasib baik la Padini Concept memang ada baju size 13 untuk kids. So Alhamdulillah mama can join your club dear.


Bila orang tanya mana sal selalu beli baju anak-anak yang always sedondon ni?
Biasanya sal memang akan beli kat Padini Concept Store atau kat H&M

Hari ni teringin nak berbuka puasa Asam Pedas Ani Parit Jawa Kat MITC Melaka. Bila dah teringin tu memang la kena pergi ;)

After zuhor kami bertolak dari rumah then asar kat Masjid MITC, Melaka.

 Ya Allah rezeki!

 Asam pedas Ani Parit jawa. Amik Jenahak sekor yang besau punya. Bio puas semua makan tak terkulat-kulat.


Ikan jenahak fresh.


 Favourite anak-anak jugak ni Asam Pedas paling sedap kat Melaka ni.


 So far dalam banyak-banyak asam pedas, sal rasa memang asam pedas cik Ani ni la yang paling selera sungguh di terima tekak. Harga pun berbaloi-balaoi. Masa berbuka puasa ni total makan dua family tak lebih RM150.00 pun. Ok la kan sebab ikan dia pun besau dan sampai hampir jadi ulau melingkau atas pagau la kami lepas makan.



 Dah alang-alang ada kat Melaka ni, terus je ajak team TLC Melaka untuk datang rumah DDM Dyna Salleh. Tapi sebelum datang tu dah minta izin dulu la. Boleh la terus share demo Bio Seleza. Pad kesihatan no 1 Malaysia ni pun memang dah viral. Siap siakap keli dan Oh Media reshare tentang Bio Seleza ni.

Untuk pengetahuan anda,
kajian dari Pertubuhan Kesihatan Dunia (WHO), 83% wanita menghidapi jangkitan pada sistem pembiakan. 

62% darinya adalah disebabkan oleh penggunaan tuala wanita yang berkualiti rendah ataupun tak bermutu.



 Bio Seleza ni memang SELESA dan boleh meningkatkan tahap kesihatan. 

Bio Seleza ni dibuat dari bahan berkualiti tinggi dengan 9 lapisan. 9 TAU ;)

Bio Seleza ni memang power dari segi serapan cecair.
Memang kalau uol sendiri yang tengok macam mana Bio Seleza serap cecair, confirm uol akan rasa bersalah dengan diri sendiri kalau tak tukar regular pad uol dengan pad berkualiti tinggi Bio Seleza.

Kalau dah power dari segi serapan, dah confirm lah tak kan ada KEBOCORAN.

Bio Seleza ni jugak dah disaring melalui pelbagai ujian bagi memastikan ianya adalah satu-satunya pad kesihatan yang memberi jaminan kering, bersih dan selamat untuk aset wanita.


Nak tahu kenapa Bio Seleza ni special sangat?
Sebab bahan yang digunakan bukan la dari barangan pakai buang. Bukan dari bahan yang high chemical. Bukan dari fabric sebarangan. Bukan gunakan gam industri tapi gam makanan.

Lagi pun Bio Seleza ni memang guna 4 formula hebat dalam 1 pad.
Dalam satu bio seleza tu ada mengandungi jalur teras yang mengandungi:
 BIO VELOCITY
NANO SILVER
ION NEGETIF 
dan
FIR ATAU SINAR INFRA MERAH JARAK JAUH

Kuasa pensterilan Bio Seleza jugak mampu membunuh 99% Bakteria yang suka berumah pada sistem pembiakan wanita yang mana ianya akan MENGHAPUSKAN BAU dan MENINGKATKAN PEREDARAN DARAH supaya lancar setiap kali period.


 Bio seleza ni satu-satunya pad yang ada tarikh dikilangkan dan tarikh luput kat kotak. Tak caya cuba check pad uol, ada tak tarikh luput ;)






 Memang tinggi sangat daya serapan Bio Seleza ni sebab puas dah tekan tisu tu tapi tak tembus-tembus pun air pada tisu kat gambar tu.


 Siap buat ujian perah pada lagi. Pun tak keluar setitik air pun dari Bio Seleza.


 Nak share pulak fabric apa yang digunakan dalam Bio Seleza. Bila tunjuk kat Nurse Syida Omar, terkejut dia pbila tau kain yang ada dalam Bio Seleza tu adalah kain Gosh. Kain lap luka terbaik yang biasa digukankan kat hospital.


 Bio Seleza tak de langsung unsur plastik.


Bio Seleza ni memang akan buatkan uol tak kan gatal-gatal sepanjang period. Even masa tak period pun, pakai aje la Bio Seleza pantyliner sebab apa tau? Sebab Bio Seleza ni memang akan tarik keluar segala keputihan uol dari berumah dan melekat dalam sistem peranakan.


Ni gel dari bahan tumbuhan. Jadi lagi senang sebenarnye nak cuci Bio Seleza ni. Gel dia bukan gel biasa yang berketul ketul tu. Gel ni kalau buang dalam toilet pun in shaa Allah confirm tak kan tersumbat. Gel ni memang terurai dengan baik. 

Ni lepas kami rendam gel Bio seleza dalam air setengah gelas. Habis kering air Bio Seleza serap tanpa kesan titisan air pun.


 Sebab tu Bio Seleza ada aliran keluar masuk udara yang sangat baik. Tak kan berpekung alat sulit kita bila pakai Bio Seleza. Kalau tengok kat gelas tu pun boleh nampak yang gelas depan tu berwap sentiasa. Tu bukti yang Bio Seleza memang bernafas dengan baik sedangkan Pad jenama X yang biasa kita pakai tak keluarkan wap pun.

Takut la bila ingat balik yang dah berbelas tahun kot kita dok pakai pad biasa yang tak de manfaat untuk kesihatan. Tu antara punca utama kenapa ramai wanita dunia mengalami masalah rahim.


 Siap tunjuk bukti melalui demo yang Bio Selesa dapat memberi tenaga yang lebih extra pada pemakai. So no wonder la bila period, kita tak kan rasa letih macam sebelum ni.

Kalau uol nak tau macam mana Bio Seleza boleh membantu MENGURANGKAN TENAGA ELEKTRIK rumah uol, boleh PM sal ye untuk sal explainkan tentang Bio Seleza dan bil letrik ni.



 Ok siap kerja, Perut pun dah kenyang makan asam pedas Jenahak cik ani sekor tadi, so jom la kita balik. Esok hari isnin, hari cuti sedunia kami.

Kalu uol pun teringin nak cuti sedunia ikut suka macam kami, jom la buat business online jual pad ni. Dengan macam tak logik kan. Tapi dalam dunia ni, kalau uol percaya dengan rezeki Allah 100%, confirm semuanya jadi logic.


Thank u Puan rumah, DDM Dyna Salleh sebab sudi melayan kami dari terang sampai gelap hari. Alhamdulillah my business partner ni pun dah full time mama tau. Buat business online jerrrrr... Sambil tepuk-tepuk anak, sambil tunggu anak balik sekolah, sambil masak kat dapur pun boleh generate income utama keluarga. Dream come true...!!!

TIME FREEDOM tu penting sebab anak membesar hanya sekali. Tengah anak nak membesar ni la better kita yang monitor every single step mereka.

Let's be part of my team
CDM Salleha Roslan
011-1631 1641

RETIRE YOUNG
RETIRE RICH




2 comments: