Wednesday, May 4, 2016

Premium Beautiful Expert Di Curve dan Sunway Suria Condo Kota Damansara

Happy tuesday uol.
After suboh tadi dapat mesej dari my Mentor. Mentor nak jumpa after Zuhur ni. Tapi pukul 11 pagi sal dah bersiap.

Nampak tak excited nye nak jumpa mentor.
Bukan apa, masa itu emas. Bila 
mentor dah sudi nak luangkan masa untuk kita, kita jaga mode mereka dengan hormati waktu yang dah ditetapkan.

Kalau mentor kata pukul 2.30, jangan la datang tepat pada waktunya, tapi datang sebelum waktu yang dijanjikan.

Orang yang mudah berjaya dan kekal berjaya ni adalah orang yang tahu hormati waktu.
Hormati Waktu dengan Allah.
Hormati Waktu dengan Manusia.

Ketepatan masa menggambarkan sikap kita.


Hantar Damia masuk sekolah dan ambik Danisha balik sekolah. Kemudian hantar jap Muhammad Danish Shafiq dan Danisha duduk rumah mak mertua sementara mama ayah nak siapkan work.

Sampai Curve alhamdulillah memang senang sangat la kan nak dapat parking sebab hari ni hari selasa dan orang berkerja.

Sampai awal supaya mudah nak solat zuhor kat sini terus. Tak sesuai kalau mentor nak jumpa pukul 2.30 kita baru terhegeh-hegeh nak keluar rumah pukul 1.30 sebab keadaan jalan kat KL ni bukan boleh dijangka. Ada masa, tetiba je jem tak bergerak. Kan ke naya dan masa tu mula la salahkan jem. Kesian jem, dia yang kena ;)


Uol try la makan Churros kat sini. Sedap tau.
Sal amik set Churros Classic and Coffee Latte kat PCLO Cafe ni. PCLO Cafe ni betul-betul sebelah Dip Dip Curve Mutiara Damansara. Price set ni pun murah je RM15 Only.


Sharp 2.30 mentor sampai. Alhamdulillah lega bila dapat cari tempat yang selesa untuk terima amanat dari Icon Sohonita Malaysia ni. Sesi Personal Touch kami dimulakan dengan sharing teknik 5D Berkesan dari CDM Al-Faath. Kemudian di sampaikan lagi amanat berharga oleh CDM Salha Zain.


Seronok bila dengar mentor bercakap. Terus rasa meremang segala bulus yang ada bila aura beliau meresap dalam diri sal.

Thank you CDM Salha Zain untuk masa yang diluangkan. Walaupun busy dengan rutin harian dan jemputan sana sini, tapi CDM Salha tetap luangkan masa untuk pastikan Sal dan team dapat capai matlamat yang ditetapkan.

Nak berjaya memang perlukan seseorang untuk PAKSA, DESAK dan buatkan kita TUMPU pada matlamat.

Orang yang berjaya adalah orang yang bersedia terima teguran dan kuat genggan impian...


Lepas Personal coaching session, patah balik pulak ke sekolah untuk amik Damia balik sekolah.

Alhamdulillah seronok busy macam ni. Busy yang happy dan tak memenatkan. Biar busy ke sana sini asalkan jangan busy body ;)


Ya Allah!
Yang paling best, bukan takat dapat free coaching je tadi, tapi siap dapat Choc Moist Cake air tangan bonda business sal ni.

Tak sangka selain pandai berniaga, CDM Salha Zain jugak pandai buat Choc Moist Cake sesedap ni.

Thank you CDM Salha, Next time nak belajar cara buat cake pulak la dengan CDM Salha.


Alhamdulillah malam pulak ada Fitting session dengan ibu yang masih dalam pantang. Baru tiga minggu bersalin dah tak sabar nak cantikkan bentuk badan.

Sal akan guide PB Expert dari utara ni untuk buat praktikal coaching. 

Hebat tau tenaga Ibu bersalin anak tiga ceasar ni, Yani baru je sampai dari Terengganu, tapi beliau terus set appointment untuk fitting kan client anak dua di Sunway Sutera Condo Kota Damansara ni.


Best tau business ni. Mentor siap duduk sebelah lagi untuk monitor gerak kerja kita supaya lebih kemas dan sharp.

Uol yang teringin nak generate income online dari rumah, jom la belajar berniaga step by step dari sal and team Top Leaders Circle. Simple je business ni sebab mentor always ada untuk kita jadikan sumber rujukan. Sesuai sangat untuk sesiap yang tak pandai berniaga. Kalau tak minat lagi bagus, sebab minat ni confirm senang je nak di pupuk bila duit bonus masuk 4-5 angka setiap bulan ;)


Your Premium Beautiful Expert,
CDM Salleha Roslan
011-1631 1641




No comments:

Post a Comment