Wednesday, May 11, 2016

Premium Beautiful Expert and Dolomite Academy

Sekiranya uol tercari-cari peluang untuk berjaya seperti usahawan jutawan yang lain di luar sana, tapi tak tahu bagaimana nak mula, Jom je la ringankan jari jemari contact CDM Sal untuk sal share kan pengalaman berniaga di bawah bumbung Dolomite Academy.

In shaa Allah dari hidup terlalu sibuk berkerja, anda akan mula capai BEBAS MASA dan BEBAS BERBELANJA.

Segalanya PERCUMA di sini.

Mentor yang terbukti berjaya.
Elmu percuma setiap masa.
System yang mudah.
Tindakan yang luar biasa hebat.
Impian in shaa Allah pasti terlaksana.

Siapa yang biasa pergi seminar Dr Azizan Osman mesti selalu ditekankan, kalau nak cari business, buat business yang ada ciri-ciri MESTI tersebut kan.


Yang berbaju merah tudung hitam tu Millionaire Mentor kami juga, CDM Hajjah Siti Rohana. Subhanallah hebat auranya. 


Yang berdiri sebelah sal berbaju biru tu adalah One of Multimillionaire mentor, CDM Haji Azlan Deraman. Alhamdulillah kami di Dolomite dapat ilmu direct dari beliau setiap minggu secara PERCUMA.


Dalam banyak sangat dengar "Kawan saya buat tak jadi pun" Kan ke baik focus pada yang makin ramai terbukti terbukti menjadi-jadi. 


Aura bergabung melambung. Best buat business dalam team.


Hanya yang KONSISTEN dan FOCUS sahaja yang makin ke depan.

Recharge. Sedangkan bateri fon pun kalau tak cas ia tak kan berfungsi. Ini kan pula semangat manusia biasa. Semangat pun kena charge jugak. Jadi, nak charge kat mana? Charge di majlis-majlis ilmu.

Semangat tak datang sendiri. Tapi perlu di cari.

CARI!!!
Dari cepat nak tunding jari.

Mentor selalu pesan "Always pandang kelebihan orang lain"

Dolomite Academy  is the place where you find your true spirit about yourself, discovering the NEW POTENTIAL in YOU!!


"Cabaran dan Halangan tu perkara biasa dalam meniti kejayaan. What more if you want to be extra ordinary from "normal" people kan... Kita kena buat perkara-perkara yang orang biasa tak sanggup buat. 
Kurangkan mengeluh, banyakkan berfikir dan bertindak!"




Be apart of our TEAM today!! 

Be in the Right Group! 

Choose Top Leaders Circle Choose Dolomite Academy!!

We will guide you to Succeed! 



Your Beautiful Coach,

CDM Salleha Roslan
011-1631 1641

1 comment: