Friday, April 8, 2016

Fitting Premium Beautiful di Laman Glenmarie Shah Alam

Alhamdulillah hari ni rakan kongsi update yang mereka terima order Premium Beautiful by Cash.


Client terus bank in je duit lepas tau kelebihan PB Corset yang dah dipercayai ramai sejak 24 tahun yang lepas.


Pagi tadi lepas hantar Danisha sekolah pagi, terus ke Head Quaters Premium Beautiful untuk dapatkan new set PB. 

Memang team PB Expert kami tak simpan stok bertahun-tahun sebab tu price yang tak masuk akal tak pernah wujud dalam team business kami.

Hanya harga berpatutan dan service terbaik je yang kami sediakan.

Lepas ke HQ, balik semula untuk hantar Damia pula masuk sekolah petang dan amik Danisha keluar sekolah.


Lepas zuhur terus ke Shah Alam. Appointment pukul 3 petang. Walau dekat je lokasi kami tapi tetap kena keluar awal sebab nak cari rumah lagi kang satu hal coz dalam waze tak de lokasi Laman Glenmarie ni.


Patut la tak de dalam waze. Laman Glenmarie ni kawasan perumahan Elit yang baru di area Shah Alam. Syok nye dapat cuci mata tengok rumah cantik-cantik nilai jutaan ringgit.


Ni la dia Puan Wan yang memang suka pakai corset dari dulu sampai dan berusia 50 an ni. Nampak awet muda je kan Puan Wan ni.

Terima Kasih Puan kerana sudi dapatkan khidmat team Premium Beautiful Expert kami. 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Settle fitting PB terus balik semula untuk standby amik Damia keluar sekolah pulak. Lepas amik Damia keluar sekolah pukul 6.30 petang, kami terus shot ke Mydin Subang Jaya pula untuk business appointment dan dinner sekali kat sini.


video

 Punya la nak elak lalu area macam ni tapi terpaksa lalu jugak. Huhuu sekian, nipis wallet bila dah jumpa benda ni. Untuk parents yang lain, confirm uol pun gelisah kan bila anak suka sangat bertapa kat area yang buatkan kita terpaksa buat pelaburan tanpa pulangan.


Maybe kalau nak sedap kan hati pun, kita akan kata ni pelaburan yang mendatangkan pulangan dari segi emosi mereka..hehee.. ye la, mesti la emosi diorang jadi makin happy bila dapat jumpa dunia mereka kan. So as a parents kita layankan aje la ;)


Tak bagi kesian :D
Gembirakan anak-anak pun ada pahala jugak, in shaa Allah.



Upah wajib sebelum mama buat work.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Time to work.

Best sangat setiap kali kerja dapat bawa anak sekali depan mata. Tapi every appointment anak-anak en suami yang tolong tengok kan.

Anak-anak ni bukan apa, bukan la diorang nak kena belai 24 jam pun, tapi sebenarnya diorang nak mama ayah ada depan mata je. Tu pun dah cukup buat kan diorang rasa dihargai.

Sebab tu sal Paksa diri untuk berniaga sejak 4 tahun dulu. Masa tu pun masih kerja lagi dan anak baru dua orang. Memang tak tipu la, penat dan terkejar-kejar tu rutin biasa masa buat dua kerja dulu.

Tapi tu semua sekejap je. Tak pe la kita susah sekajap je dari susah sampai bila-bila. Buat business memang tak mudah, tapi kalau tak buat business pun kita memang dah susah dah...kan? 



Premium Beautiful Expert yang duduk depan sal ni mahir berbahasa Philipines tau.



Hadiahkan Lin sebuah buku sebagai rujukan untuk sama-sama kita mudah menjemput rezeki. Rezeki ni better lagi kita jemput dari mencari. Sebab kalau terlalu mencari hingga lupa menjemput pun tak boleh. Nanti rezeki cepat lari.

Lin ni seorang suri rumah dan ibu pada dua orang anak kecil. Alhamdulillah dari suri rumah, kini lin dah boleh buat sales cecah 20,000 sebulan. Uol yang berimpian nak jadi macam lin, sambil-sambil jaga anak pun boleh jana pendapatan, boleh la click link Lin kat atas tu untuk contact Lin sendiri supaya boleh Lin share kan pengalaman beliau menguruskan anak sambil menguruskan perniagaan online.


Mentor Perniagaan Online Anda,
CDM Salleha Roslan
0-11-1631 1641

2 comments: