Sunday, March 6, 2016

Build Your Own Dreams



Yeayyyy Alhamdulillah esok isnin dan tak payah repeat lagi dah kejadian dua tahun lepas...kejadian di mana ulang buat benda yang sama setiap pagi...Redah jem almost 2 hours setiap pagi, hantar anak ke tiga lokasi berbeza dan lepas tu mama masuk ofis sampai pukul 6 petang...


Time Freedom
The secret of happiness is freedom. The secret of freedom is courage.

Be who u want to be. Not what others want to see. Be True. Be Unique. Be Free.


Saturday, March 5, 2016

Belanja sikit la gambar kakak Premium Beautiful Expert dengan Adik-adik ;)

Sampai hati tau pb ni buat pinggang dan pinggul mengecut...nyaris tadi seluar nak terlucut masa hantar Damia pergi sekolah...pagi tadi kan nak keluar cepat, so sal pakai la seluar putih tu...seluar tiga tahun lepas...

Dah balik rumah ni bila letak bertindan macam ni, baru nampak banyaknyeeeee beza badan dulu dan skrg...dari M terus jadi XS...memang jimat masa n jimat belanja betul bila buat pilihan untuk jaga badan dengan pakai Premium Beautiful...




Sumpah hilang keyakinan diri bila badan jatuh dan melebar.


 Tapi jangan risau, Alhamdulillah asbab Premium Beautiful cepat je boleh dapatkan bentuk badan lebih gojes dari zaman remaja dulu. Kalau sal boleh kurus, tak mustahil uon pun boleh... Meh sal share tips kurus selain pakai PB.. Exclusive untuk uol yang tengah kumpul bajet nak dapatkan Premium Beautiful dengan harga istimewa dari sal :)


Yang dah ada Premium Beautiful tapi simpan dalam almari, meh sal advice kan apa yang uol boleh buat dengan set PB lama uol tu. Cepat-cepat PM sal ye. Simple je tips nak touch up badan dengan Premium Beautiful Corset ni. Confirm bila uol tau cara yang betul tentang macam mana nak pakai PB ni, uol akan rasa puas hati sangat beli PB.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Belanja sikit la gambar kakak Premium Beautiful Expert dengan Adik-adik:)

 Tahun 2013. Baru lepas pantang. Confident cekak pinggang masa ni sempena majlis berbuka puasa dengan kembar sal, Siti Saleha kat G Tower area KLCC.


 Ni the latest masa lepas shooting untuk majalan Mingguan Wanita.
Makin lama pakai Premium Beautiful badan jadi makin susut pulak. Tapi pelik tau, sebab berat sal tak de la below 50 pun. Dulu kalau berat badan cecah 50kg je confirm nampak gemuk terus. Time tu mula la ramai nak tegur nape berisi, nape berisi...Memang stresssss!


 Ni masa raya 2015 kat Hussein Onn Cheras.


 Ni bulan February 2016. Very the lastest. Pun maintain bentuk badan walau ada masa berat naik 2-3 kilo. Tapi memang tak stress sebab tau PB Corset pakar sangat dalam susunkan lemak badan supaya tak bersepah kat tempat yang tak sepatutnya.


















Berminat nak tau detail tentang Premium Beautiful Corset?

Contact sal thru whatsaap atau telegram di 011-1631 1641

Facebook/Instagram : +Salleha Roslan