Thursday, January 28, 2016

CDM Salha dan CDM Salleha



Ya Allah sekejap je rupanya masa berlalu...memang betul la kata mentor yang biar susah dua ke tiga tahun untuk selesa berpuluh-puluh tahun...

2012 tu kenangan masa dapat peluang di personal touch dengan mentor...Masa rehat bila tau mentor nak jumpa je terus say yess aje sebab tau mentor ada ratusan business partner yang lain. Jadi bila mentor sudi nak luangkan masa untuk kita, sebaik mungkin genggam peluang yang ada.

Masa ni pegi ke lokasi PT pun jalan kaki je dengan selipar asadi yang dah lebih dua tahun tak bertukar...panas terik ke hujan renyai tak perlu nak hiraukan sebab yang penting ilmu dari mentor dapat di serap sebaik mungkin.

Habis PT je mentor tolong hantar depan pejabat naik kereta beliau. Dari situ la sal mula berani berangan yang "in shaa Allah satu hari nanti aku pun pasti akan merasa ada kereta mewah sendiri...!!!"

#TakMustahilMerasaSenangLepasSabarMerasaPengalamanBersusahPayah
#MotivateDiriSendiri
www.salleharoslan.com

10 comments: