Wednesday, January 13, 2016

Real testimoni from Premium Beautiful Client



Sharing dari Real Person, Real Testimoni:


Kata Dila pada sal,
"I memang anti baju korporat..!!

Bila orang nak buat baju korporat, i memang tak suka walaupon orang lain bersorak keriangan... Sebab i tau, bila i pakai memang tak sempurna macam orang... 😂😂

Habis bersepah almari i, semata-mata nak cari balik baju korporat zaman study dulu ni... Ingat kena pakai unbutton macam dulu... 

Yess!! Dah berjaya fully button
💃💃

P/s: Pakai unbutton tu bukan sebab follow fesyen semasa, tapi memang tak leh nak button semua... "


#RealTestimoni
#PremiumBeautiful

SALLEHA ROSLAN
011-1631 1641

No comments:

Post a Comment