Sunday, December 27, 2015

Premium Beautiful Expert : Vietnam 2012 And 2015


2015.
Sepanjang dua jam penerbangan, kerja sal tengok screen ni je. Masa pegi Europe berbelas jam tu pun sama, screen ni la yang jadi peneman sal dalam flight. Hahaa pelik kan. Sal kalau dalam flight memang tak tido. Penakut naik flight. So memang akan layan screen sampai lah ke destinasi yang di tuju.

2012

2012

2012

2012


2012

2012

2012


Year 2012.
Masa ni tak de gang. Sorang-sorang je datang Vietnam. Nak nangis pun ada bila tengok orang lain datang dengan team. Tapi Alhamdulillah my mentor CDM Salha sentiasa ada. So berkepit dengan kak salha aje la sepanjang di Ho Chi Minh Masa tahun 2012 tu.


Ada perbzaan ke tahun 2012 dan 2015?
Dua-dua ni pose di tempat yang sama iaitu di depan pintu masuk utama Equatorial Hotel Ho Chi Minh.


Tempat yang sama. Tahun je yang berbeza. Dan yang best nye, dua kali ke Ho Chi Minh Vietnam ni, dua kali la dapat free travel tanpa keluar satu sen pun duit flight, hotel, makan dan minum. Sorry tak de sugar daddy pun yang sponsor. Semuanya di taja oleh syarikat kerana menghargai usaha gigih usahawan Top leaders Circle.


Dan Alhamdulillah tahun 2015 kami datang satu bus. Thank you uol kerana sama-sama berkerja keras untuk reward free travel ni. Trip bukan la focus utama kami dalam berniaga bersama Top Leaders Circle ni, tapi bila sambil berniaga pun kami boleh melancong secara percuma ke serata dunia, kenapa nak tolak rezeki pulak kan.



No comments:

Post a Comment