Sunday, December 27, 2015

Premium Beautiful Expert : Bond With Top Leaders Circle [Part 1]

Grand Event : Bond With TLC
Date : 19 December 2015
Venue : Kuala Lumpur Golf and Country Club (KLGCC)

First time dalam hidup merasa naik Limousin.


Rasa tak nak turun je dari Limo ni boleh tak? 

With my Business Partners from Melaka.


Sampai dah depan main entrance KLGCC


  

 
Keep smiling and one day life will get tired of upsetting us.




They are my wings, my strength, my team.


Abang-abang Bond pun tak nak lepaskan peluang berposing. Hehee bukan senang tau abang-abang ni nak luangkan masa untuk private event macam ni. Tq abang-abang semua untuk kerjasama terbaik yang diberikan dalam menjayakan Event Bond With TLC ni.


Secret Agent sign in here. Bond With TLC.


Official pose from Premium Beautiful Expert.


Self confidence is the best outfit of the day.. kannn  :)
Rock it and own it.


With the Bond Girls.


Tak kisah apa pun size badan kita, yang penting confident tu perlu. Dengan Premium Beautiful Corset confirm 100% keyakinan terserlah even kita bukan la setanding international model.


With my Premium Beautiful Expert From Johor bahru and Kota Bahru.


Red carpet pose with Mr Bond of the day.

Premium Beautiful Expert transform jadi Agent 007 jap. Haha.



Thank you Nawy Aris for the dress.
Dalam masa 4 hari je siap inspired dress from Eliesaab ni.
First time pakai baju kembang macam ni. Memang rasa konon-konon princess sangat. Dan sebenarnye design ni my mentor CDM Salha yang suggest kan untuk sal. Dan dapat je design from Kak Salha sal terus cari Nawy untuk siapkan dress for dinner ni. 



And thank u very much untuk my Pretty MUA June Hazy!
I really love your beuty touch. Tak sarat, tak berat. Dan usually memang sal tak pakai Bulu mata palsu untuk tambahan. Sal prefer using mascara je. Make up hari ni adalah make up classic. Dengan June Hazy ni senang je, just cakap kat June make up apa yang kita nak and then June memang expert blend all the makeup pada muka. Memang tak cari MUA lain dah :D



Orang kata kalau nak berjaya selalu la dekatkan diri kita dengan orang-orang yang dah terbukti berjaya dan sentiasa membuatkan kita rasa bersemangat untuk terus berjaya. Yess that is so true enough. These two person memang antara orang berjaya yang buatkan sal sentiasa bersemangat untuk terus kekal berjaya dalam business ni.


My friends, My sis and My Business Partner.


Thank you Dyna and Fendy for your time. Dari Melaka ke KLGCC.


Love ur style Wahida.



Jannah... Cantik nye jannah.

Pasangan adik beradik Arni and Erna. Thank u for comin dear.


This pretty girl baru je balik dari Umrah. Thank u darling for ur sourviner from Madinah. And thank u for ur doa sepanjang berada di Mekkah. Teha ni antara fighter cekal di Top Leaders Circle. Teha masih berkerja sebagai Guru di salah sebuah sekolah di Johor Bahru. Walau jauh, jarak dan masa bukan penghalang untuk Teha dan Mizie terus berjaya.


Cantik Kiki Kamaruddin malam Bond With TLC ni. Hampir tak kenal kak sal kiki bila dress up macam ni.


Thank u dear Fatin for comin to this Grand Event with Top Leaders Circle.


Happy time with Myra. Work hard the we play hard.

Thank u pretty for comin... Arni request shoot for 100k.

Thank u Hani from Penang.


Thank you Dila, Kak Lia, Myra and Fakhrul for ur time.


Success isn't about what u accomplish in ur life, it's about what u inspire others to do.

Be bold when you loose... And be calm when you win.


Believing in yourself is the first secret to success.

True love is....Talking through eye contact.


 I'm so lucky to have you.

 Di sekeliling sal ni adalah Premium Beautiful Expert yang datang dari luar Lembah Klang tau. Jauh perjalanan mereka untuk sampai ke KLGCC ni pada hari ni bagi menjayakan dan memeriahkan event Bond With TLC. Ada yang dari Rantau Abang, dari Manjung, dari Rompin, dari Kota Bharu.

 Smart nye abang-abang Bond hari ni dengan Tuxedo masing-masing.

 Seronok buat business berpasangan ni. Dalam gambar ni semua abang-abang yang dulu nye tak menyokong tapi tak menentang isteri berniaga dah jadi orang kuat di sebalik tabir kejayaan isteri masing-masing.


Crown Diamond Manager to be. 
Shoot for the moon even if you miss, u'll land among the stars.

Cantik deco by Event Planner ni. Deco by Dear Azalea.

Bersama bakal CDM 2016. Saje menyelit dengan Dayah, Ana, Saf, Kak Lin dan Isma untuk bagi bergetar lebih sikit lagi debaran mereka untuk capai ke Crown Diamond Manager.

Ready untuk masuk hall pulak. Aktiviti outdoor KLGCC dah selesai. Now untuk aktiviti indoor pulak.

To be continue...Bond With TLC Part 2...


No comments:

Post a Comment