Friday, December 25, 2015

Louis Vuitton Free From Top Leaders Circle to Excellent Achievers 2015






Ready nak keluar rumah. Macam biasa kami akan keluar after zuhor. Senang siap-siap solat terus gerak. Hari ni teringin nak pakai baju sama dengan en husband. Selalu pakai baju sama dengan anak je kan so why not hari ni sal jadi team en husband pulak. Heee.. baju beli kat Padini je pun :D

1st destination adalah Nasi Manggey Warung kita. Nak makan kat tempat lain tak tau kat mana dah. So makan kat warung kita aje lah senang. Lagi pun orang tak ramai bila hari bekerja macam ni. Nak makan pun tak de la rasa tercekik sangat nak kena berebut-rebut beratur panjang. Lagipun memang ada appointment untuk nak pakaikan Premium beautiful Corset pada sorang adik yang baru berusia 21 tahun. Nak jaga kesihatan dan jaga badan katanye... Betul la tu adik.. Tengah muda ni la nak kena jaga baik-baik badan kita. Biar kita mencegah dari jenuh berabis puluhan ribu nak mengubati penyakit.

Macam suasana kampung pulak rasa bila makan kat sini. Uol yang tak pernah cuba nasi manggey Warung Kita ni try la. Sedap dan murah nasi kukus dia. Tak dampai RM5 sebungkus. Try sekali air kelapa dalam baldi ye. Cuma harga dia sal tau sure berapa walau dah banyak jali datang Nasi Manggey ni. Tau minum je n bayar je.

After business appointment fitting kan adik 21 tahun tu Premium Beautiful, terus ke The Garden Mall Bangsar. Singgah Louis Vuitton The Garden untuk shopping handbag LV yang menjadi pujaan hati gadis-gadis seluruh dunia :D

Tengah pilih nak amik yang petak ke yang monogram dia tu. LV oh LV. This is speedy. Actually sal pun baru tau tentang branded handbag macam ni. Dulu tak pernah amik tau pun sebab tau tak mampu pakai. Habis gaji 2 bulan kalau beli Louis Vuitton. Yang sal tau dulu Guess dengan Coach je. Dua tu je dulu bag idaman. Tapi sekarang dua-dua tu tak pernah beli pun. Dulu rasa beg harga 300-500 dah mahal dah. Nak pegang pun tak berani. Setakat jeling-jeling je mampu la.

Which one uols?

Try cerminkan diri dulu mana satu nak amik ni. 

Yeay dah pilih! 
Louis Vuitton oh Louis Vuitton. Thank u Amoy Senior Sales Advisor di Louis Vuitton The Garden mall yang sangat lah baik membantu dalam urusan membeli LV hari ni. Best nye dapat LV!

Oh my LV. My mentor tolong pose skali.
 Kak Salha dah ada chanel limited edition so Louis Vuitton dah confirm confirm la beliau ada dalam simpanan. Let's reward yourself dear... Macam sal ni memang jenis tak pandai nak amik tau tentang brand handbag macam ni. Huhuu... Tapi sejak mentor banyak guide tentang jenama-jenama handbag yang seharusnye dimiliki ni, sikit sebanyak memang dah mula pandai dah untuk masuk butik butik berjenama ni untuk amik feel dan grab as self reward.


Hot stamp tu yang buat mahal nilainye. LV oh LV. Bau kulit dia melekat satu kereta walaupun letak dalam bonet je :D


3 comments: