Tuesday, December 8, 2015

Hari Bersama Premium Beautiful Expert Shah Alam dan klang

Never miss an opportunity to tell your child "I LOVE U"


Petang ni mama ada work kat sini. So tinggalkan Damia Danisha And Danish falam Jkids ni la senang. Biar diorg main tak ingat dunia sampai diorg sendiri yang ajak balik.

Berapa fee seharian masuk JKids ni?
Ala tak sure la pulak sebab main bayar je. Usuly dalam RM38 rasanya. Unlimited masa dia. So boleh la duduk bertapa dalam ni sampai tutup pun.

Masuk jkids ni wajib bawa socks yez macam sal memang sekarang ni akan standby sock dalam beg persalinan anak-anak. So jimat dah RM4.50 untuk beli socks kat sini.

Work with them. Wahida dan Ustaz Azmi.

Hubby and Ustaz Azmi kalau dah berborak memang lima jam pun tak habis cerita.. Dari Asar sampai ke maghrib, maghrib sampai ke isyak rancak berbual. Tapi jangan la uol pelik pulak, setiap kali masuk waktu solat memang mereka akan dulukan hat wajib dulu.

They are my Premium Beautiful Expert area Klang Valley ni. Especially area Shah Alam, Klang, Banting, Sijangkang dan Morib. So kalau uol yang dari area tersebut teringin nak pakai Premium Beautiful ataupun sedang mencari peluang untuk jana pendapatan bulanan at least RM1,000 to RM5,000 sebulan boleh je hubungi dua business mentor ni tanpa sebarang keraguan.
Contact Wahida or Ustaz Azmi di no fon yang sal share kan ni ye.


Hari ni jugak teringin nak jumpa my business partner sorg ni. Hasikin Ali. Sebab amanat mentor yang dah disampaikan pada sal, sal perlu sampaikan cepat-cepat pada komited business partner macam kin ni. Sebab kin antara yang rajin gerakkan punggung datang ke majlis ilmu. Jadi nak fahamkan mereka yang setia mencari ilmu ni in shaa Allah sangatlah mudah dan mereka lebih bulat hati dan berlapang dada bila di tegur. Ala bukan tegur apa pun kan kin.. Hehee.




Jerawat berketul atas dahi. Akibat sebulan dah tak minum BBplus Collagen plus tak pergi facial plus tengah PMS. Hahaa.

Muhammad Danish Shafiq ni memang kuat menyakat sket orangnye..

Nampak tak seronok dia kerjakan manik-manik tudung mama. Hari ni hari sabtu yang mana banyak jugak kereta yang ada atas jalan tengahari ni. Maybe banyak undangan kenduri kan cuti-cuti sekolah ni.

Bertapa dalam Jkids Klang Parade ni almost 5 hours. Dahhhhh jom balik...Mama dah lapar ni. Uol tak lapar ke wahai anak-anak sekelian.




Budak lapar.

Alhamdulillah Habis licin diorang makan.

Untuk uol yang berimpian nak berkerja bebas masa seperti apa yang sal dah lalui sekarang ni, boleh la jangan segan-segan contact sal untuk sal sharekan pengalaman berniaga yang very flexible ni.

Jom sama-sama bebas masa dan bebas berbelanja. Paling best bila bebas berhutang ;)

Kalau sal boleh, tak mustahil uol pun boleh.

Business Mentor
SALLEHA ROSLAN

1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete