Monday, December 14, 2015

Berpantang Dengan Premium Beautiful

Sharing dari one of my Premium Beautiful Expert Liyana Tahar...



"Dekat opis duaorang kawan yana miscarriage... teringat pulak masa yana gugur dulu.. sakit..kecewa..sedih..mcam2 rasa bercampur..

Orang sekeliling cuma boleh cakap..
Sabar
In shaa Allah ade rezeki akan datang
Belum rezeki lagi
Usaha lagi (ingat senang ker nak buat anak😢😢)
Takpe muda lagi..

Tapi hati ibu yang kehilangan anak dikandung cuma orang pernah alaminya jer yang paham..

Yana paham keadaan kawan2 sebab yana pernah hadapi keadaan tu dulu.. 3 kali gugur cukup mengajar yana supaya jaga rahim..jaga kandungan sebaik mungkin.. ikhtiar apa jua cara untuk kuatkan rahim..

Sebab tu yana pakai PB.. sebab nak jaga rahim..nak kuatkan rahim.. yer la keadaan rahim kat dalam kita tak tau macam mana.. sakit ker..lemah ker.. senget ker..tinggi ker..rendah ker.. bila pakai PB setidaknya dapat menampung rahim seutuhnya..

Yana tak menyesal beli dan pakai PB sebab yana jimat duit banyak giler.. untung berlipat kali ganda.. 

Yana syorkan pada ibu keguguran pakailah PB.. jadikan PB sebagai ganti baju dalam sekarang.. benefitnya sangat lah banyak.. "

Ni testimoni Liyana Tahar sendiri. Mudahkan jaga badan dengan Premium Beautiful. Sekurang-kurangnya bila pakai PB Corset, percentage nak dapat masalah kesihatan kronik tu rendah peratusannya. Dan untuk yang ada masalah period tak teratur atau masalah kesuburan, boleh ikhtiar dengan cara pakai Premium Beautiful.




So warga TERENGGANU dan PANTAI TIMUR yang nak cuba Premium Beautiful boleh cepat-cepat contact Liyana Tahar ye. 

Premium Beautiful Pantai Timur
Pahang, Terengganu, Kelantan


SALLEHA ROSLAN
011-1631 1641

1 comment:

  1. Tq Kak Sal. Tak sangka ada post personaly pasal yana. Syukur alhamdulillah yana beruntung bersama-sama TLC

    ReplyDelete