Tuesday, December 29, 2015

Premium Beautiful Murah 2015 : Testimoni Anis Hani, Premium Beautiful Expert Kelantan

 Untung la Anis muda-muda dah terbuka hati dan minda nak pakai Premium Beautiful.

Tersenyum sampai telinga Anis bila bentuk badan sekarang makin kemas dan cantik terbentuk lepas tak sampai sebulan pakai PB

Uol yang nak baca kisah lanjut tentang Anis, boleh ke website Anis ni ye. Sal dapat share kan serba sikit je, tapi untuk tahu details tentang Anis boleh click link ni:



Umur Anis ni baru di awal 20-an. Jadi memang happy sangat Anis bila dia mula dapat cantikkan semula bentuk badan walaupun tak de la dapat shape ala-ala Che Ta kan. At least shape badan sekarang lebih kemas dari sebelum ni. 

No wonder la sesiapa yang pakai Premium Beautiful Corset akan nampak muda dari sebelum ni sebab urat-urat muka selalu tegang akibat senyum sepanjang masa. Mau tak senyum bila badan makin sihat dan cantik. So uol yang nak always nampak muda tanpa susuk ke botox, try la pakai Premium Beautiful Corset.

PB Corset ni harga dia tak de la mahal mana pun. Mahal lagi kesihatan dan keyakinan diri kita yang tak boleh di beli di mana-mana.

Untuk uol yang dah 5 tahun berazam nak kurus, better cepat-cepat try sarung PB Corset aje lah. In shaa Allah uol akan puas hati bila shape badan makin langsing dan cantik dari sebelum ni.

Contact sal sekarang untuk special price.
Sal nak bagi harga penuh kasih sayang untuk DUA orang yang pertama. Sesekali buat offer harga PB Corset kan. So cepat-cepat contact sal ye :)

Antara kelebihan utama Premium Beautiful Corset ni adalah :

1) Ada jaminan baik pulih FREE seumur hidup tanpa resit. Mean kalau PB Corset tu kain dia tercarik ke, tetulang patah ke, cangkuk hilang ke, uol boleh hantar FREE tanpa hidden charge pada agent PB Corset uol. Sebab tu pastikan uol dapatkan Premium Beautiful dari agent-agent yang aktif berniaga PB Korset sahaja. Nak tau agent tu aktif atau tak? Baca blog agent tersebut. Kalau last entry dah lebih tiga bulan tak update, better search another agent. Ni adalah untuk elakkan risiko uol tak dapat nak contact agent uol tu nanti in case nak repair pb or nak dapatkan any free consultation.

2) Fabric PB Corset ni meregang 360 Darjah. Dari pengalaman sal sendiri, nak handle tiga orang anak pun mudah sebab pergerakkan sal tak terbatas bila pakai Korset PB ni. Lagi sedap nak bergerak adalah. Sakit belakang pun hilang sejak pakai Premium Beautiful. So jangan percaya la bila ada yang kata pakai Premium Beautiful ni badan kita akan jadi macam robot ;)

3) Fabric PB ni tak panas. Selesa je pakai. Nak cuba pegang PB boleh je contact sal or list agent yang sal senaraikan di bawah ni.

4) Nak basuh Premium Beautiful ni pun simple je. Cepat kering dan Fabric PB Corset ni anti bakteria. So that badan uol tak kan mudah berbau walau seharian Premium Beautiful Melekap kat badan.

5) Antara sebab kenapa sal suka sangat Premium Beautiful ni adalah ciri-ciri kesihatan yang Premium Beautiful dah berjaya beri pada sal iaitu masalah KEPUTIHAN hilang terus. ALHAMDULILLAH No more gatal-gatal merenyam dah kat Miss V kita tu. Tak selesa tau uol bila Miss V di serang keputihan. Lagipun jangan ambil mudah je dengan masalah keputihan ni. Biar kita menecegah dulu sebelum merawat sesuatu.


Premium Beautiful Top Agent
Malaysia
Singapore
Brunei
Indonesia
SALLEHA ROSLAN
011-1631 1641

Premium Beautiful Perak/Penang/Kedah/Perlis
Yani dan Hafiez
013-229 3422


Anis Hani
(Cik empunya testimoni)
013-948 9028

www.AnisIdayuHamid.blogspot.com


Premium Beautiful Kelantan
Hazwani 
019-959 9622


Premium Beautiful Terengganu
Liyana Tahar
010-627 3397

Premium Beautiful Pahang
Nuzul Kiki
012-939 3042

Premium Beautiful Johor
Diana Dee
017-613 7513

Datin Qeera
019-756 5424

Premium Beautiful Singapore
Ana
+65 8182 1441

Premium Beautiful Melaka
Dyna Salleh
010-202 3555

Premium Beautiful Negeri Sembilan
Maslia
018-383 3635







Sunday, December 27, 2015

Premium Beautiful Expert : Bond With Top Leaders Circle [Part 1]

Grand Event : Bond With TLC
Date : 19 December 2015
Venue : Kuala Lumpur Golf and Country Club (KLGCC)

First time dalam hidup merasa naik Limousin.


Rasa tak nak turun je dari Limo ni boleh tak? 

With my Business Partners from Melaka.


Sampai dah depan main entrance KLGCC


  

 
Keep smiling and one day life will get tired of upsetting us.




They are my wings, my strength, my team.


Abang-abang Bond pun tak nak lepaskan peluang berposing. Hehee bukan senang tau abang-abang ni nak luangkan masa untuk private event macam ni. Tq abang-abang semua untuk kerjasama terbaik yang diberikan dalam menjayakan Event Bond With TLC ni.


Secret Agent sign in here. Bond With TLC.


Official pose from Premium Beautiful Expert.


Self confidence is the best outfit of the day.. kannn  :)
Rock it and own it.


With the Bond Girls.


Tak kisah apa pun size badan kita, yang penting confident tu perlu. Dengan Premium Beautiful Corset confirm 100% keyakinan terserlah even kita bukan la setanding international model.


With my Premium Beautiful Expert From Johor bahru and Kota Bahru.


Red carpet pose with Mr Bond of the day.

Premium Beautiful Expert transform jadi Agent 007 jap. Haha.



Thank you Nawy Aris for the dress.
Dalam masa 4 hari je siap inspired dress from Eliesaab ni.
First time pakai baju kembang macam ni. Memang rasa konon-konon princess sangat. Dan sebenarnye design ni my mentor CDM Salha yang suggest kan untuk sal. Dan dapat je design from Kak Salha sal terus cari Nawy untuk siapkan dress for dinner ni. 



And thank u very much untuk my Pretty MUA June Hazy!
I really love your beuty touch. Tak sarat, tak berat. Dan usually memang sal tak pakai Bulu mata palsu untuk tambahan. Sal prefer using mascara je. Make up hari ni adalah make up classic. Dengan June Hazy ni senang je, just cakap kat June make up apa yang kita nak and then June memang expert blend all the makeup pada muka. Memang tak cari MUA lain dah :D



Orang kata kalau nak berjaya selalu la dekatkan diri kita dengan orang-orang yang dah terbukti berjaya dan sentiasa membuatkan kita rasa bersemangat untuk terus berjaya. Yess that is so true enough. These two person memang antara orang berjaya yang buatkan sal sentiasa bersemangat untuk terus kekal berjaya dalam business ni.


My friends, My sis and My Business Partner.


Thank you Dyna and Fendy for your time. Dari Melaka ke KLGCC.


Love ur style Wahida.



Jannah... Cantik nye jannah.

Pasangan adik beradik Arni and Erna. Thank u for comin dear.


This pretty girl baru je balik dari Umrah. Thank u darling for ur sourviner from Madinah. And thank u for ur doa sepanjang berada di Mekkah. Teha ni antara fighter cekal di Top Leaders Circle. Teha masih berkerja sebagai Guru di salah sebuah sekolah di Johor Bahru. Walau jauh, jarak dan masa bukan penghalang untuk Teha dan Mizie terus berjaya.


Cantik Kiki Kamaruddin malam Bond With TLC ni. Hampir tak kenal kak sal kiki bila dress up macam ni.


Thank u dear Fatin for comin to this Grand Event with Top Leaders Circle.


Happy time with Myra. Work hard the we play hard.

Thank u pretty for comin... Arni request shoot for 100k.

Thank u Hani from Penang.


Thank you Dila, Kak Lia, Myra and Fakhrul for ur time.


Success isn't about what u accomplish in ur life, it's about what u inspire others to do.

Be bold when you loose... And be calm when you win.


Believing in yourself is the first secret to success.

True love is....Talking through eye contact.


 I'm so lucky to have you.

 Di sekeliling sal ni adalah Premium Beautiful Expert yang datang dari luar Lembah Klang tau. Jauh perjalanan mereka untuk sampai ke KLGCC ni pada hari ni bagi menjayakan dan memeriahkan event Bond With TLC. Ada yang dari Rantau Abang, dari Manjung, dari Rompin, dari Kota Bharu.

 Smart nye abang-abang Bond hari ni dengan Tuxedo masing-masing.

 Seronok buat business berpasangan ni. Dalam gambar ni semua abang-abang yang dulu nye tak menyokong tapi tak menentang isteri berniaga dah jadi orang kuat di sebalik tabir kejayaan isteri masing-masing.


Crown Diamond Manager to be. 
Shoot for the moon even if you miss, u'll land among the stars.

Cantik deco by Event Planner ni. Deco by Dear Azalea.

Bersama bakal CDM 2016. Saje menyelit dengan Dayah, Ana, Saf, Kak Lin dan Isma untuk bagi bergetar lebih sikit lagi debaran mereka untuk capai ke Crown Diamond Manager.

Ready untuk masuk hall pulak. Aktiviti outdoor KLGCC dah selesai. Now untuk aktiviti indoor pulak.

To be continue...Bond With TLC Part 2...