Thursday, October 29, 2015

Top Leaders Circle and Private Event at Louis Vuitton The Garden

Lokasi : Louis Vuitton, The Garden Mall
Masa : Khamis 29 Oktober 2015
Tujuan : Private Event sempena Birthday our Top mentor CDM Salha di Louis Vuitton The Garden.

Last minute punya plan untuk celebrate birthday kak salha Alhamdulillah menjadi. Private Event ni pun arrangement dari kak Lin CEO. Thank you kak Lin.

Sal and Myra naik satu kereta ke The Garden ni. Senang keje. After solat zuhor di station Petronas MRR2 depan Taman Layang-layang Metropolitan Kepong tu, kami terus shot ke lokasi yang telah diberikan oleh organize event iaitu Kak Lin CEO. Thank you very much Kak Lin untuk private event sempena Birthday CDM kak Salha ni. 


Sementara tunggu yang lain-lain sampai.

The VVIP dah sampai! Sentiasa cantik menawan dengan aura luar biasa hebat.

Kak Salha ni kalau tak cakap banyak pun orang dah boleh selesa untuk duduk sebelah beliau coz aura beliau pasti akan bergetar dan terberjangkit pada kita yang duduk dekat dengan beliau.

Special gift for our lovely mentor.



Happy birthday kak Salha. We love u!

Jom makan cake.

Our group photo. Pink and black today.







With My Tulang belakang. My husband, CDM Al-Faath and Gorgeous CDM Salha Zain.

With CDM Izyan Liyana and CDM Salha Zain.


Cantik kan my mentor ni. 

Power Couple.


Masing-masing dah dapat pilihan hati.





Ni la dia organizer Private Event Salha Zain birthday bash ni, Kak Lin Ceo.



Nak amik yang ni ke yang tu??? 
Mau ada yang close 100k ni jap lagi kat sini.

Sesi memborong LV shawl, handbag, shoe, google etc. Thanks you senior sales assistant Miss Amoy sebab sudi melayani kerenah kami semua.Bertuahnya TLC di beri penghargaan untuk duduk berjam-jam dalam special private room ni.

Handbag Louis Vuitton yang sal pegang ni harga dia RM5700 macam tu la. Ni limited edition. That's why ada pink pink kat pemegang bag LV ni.

Glitter Shawl ni cantik sangat. Harga LV shawl ni RM2,700 and kalau sal beli confirm hari-hari pakai tak tukar lain dah.

2500 je. Gulp. Kalau dulu habis gaji sebulan.

Thank u Mrs CEO kerana membantu sal untuk buat pilihan yang tepat. 

At Valet Parking after the private event. Thank you Kak Salha for the present. For your information, birthday sal and kak salha dalam bulan yang sama iaitu bulan October. Yeayyyyy dapat file Oroton color emas.

TLC Maskulin turut teruja dengan men's collection Louis Vuitton.

Masing-masing dah ada pilihan handbag Louis Vuitton sendiri kan. So jom lah balik. After kuat berkerja, of course kita perlu ada sesuatu untuk reward diri sendiri.

Sambung personal touch Business Partner pulak. 
Dari Louis Vuitton The Garden terus ke Puncak Alam.

As always, business bermentor memang terbaik. 
Mentor yang siap tolong fikirkan strategi untuk kita. Tugas kita pula, tak perlu dah nak tapis-tapis apa yang mentor advice kita untuk buat. 

Balik rumah terus pengsan. 
Badan letih boleh rehat dengan tidur ;)
Esok sambung balik kerja.

SURI RUMAH BERKERJAYA
SALLEHA ROSLAN
011-1631 1641


3 comments: