Wednesday, November 4, 2015

Penghidap Cyst Dan Premium Beautiful


Berpeluang untuk Product and business sharing pada seorang Guru.. 
Client ni merupakan ibu muda yang baru melahirkan anak pertama. Tinggal di salah sebuah Apartment di Batu Tiga Shah Alam.

Kata cikgu muda ni "Sebenarnye saya tak minat sangat Premium Beautiful ni...Tapi masa pregnant breast saya ada CYST dan bernanah. Dah operate pun masa bersalin tu. Dua-dua belah ada cyst tapi yang bernanah sebelah kiri je...Tu yang ambil juga PB ni sebab tau Premium Beautiful ada alternatif yang boleh bantu kurangkan cyst dan kurangkan berat badan." 

In shaa Allah selalu ada harapan bagi mereka yang berdoa...Dan selalu ada jalan bagi mereka yang berusaha.

#testimoniPB #CYST #Breastcyst #PremiumBeautiful #PremiumBeautifulExpert 
SALLEHA ROSLAN

1 comment: