Thursday, November 5, 2015

Happy Anniversary Salleha and Halmie ❤️


Welcome November! Alhamdulillah November 2015 ni tahun ke 9 kami berkasih sayang sebagai husband and wife... Kalau nak tau, sal yang ngorat husband sebab memang target lepas habis belajar je terus nak kawin..Hahaa nampak tak, nak kawin pun kena ada target 😄




4 November 2006

Bernikah di Masjid Sungai Ramal Luar, Kajang.

Bersanding kat dewan belakang Stadium Badminton Cheras.

Muka makchic anak satu tahun 2008 :D

Muka mak anak tiga 2015

Peneman setia isteri yang kuat makan. 

Teman setia isteri yang ada ketika akan berkerja di luar kawasan.

Isteri nak makan apa, husband tolong bawa kan. Thank u sayang!

In shaa Allah our love til jannah.

Honeymoon kat paris.
Hahaa..idok le. Tu berlatar belakangkan wallpaper eiffel tower je.

Dating di tepi muara Port Dickson.

Dating di Restaurant Berputar Menara Kuala Lumpur.
Mengintai pulak dia 😅

Alhamdulillah kami tunaikan janji untuk sentiasa bersama dan bersabar dalam susah dah senang. Kalau dulu susah, Alhamdulillah sekarang makin banyak yang Allah permudahkan.

Terima kasih untuk anda yang tak putus-putus mendoakan kebahagiaan kami 😘

2 comments:

  1. sweet couple, semoga berbahagia sehingga ke akhirnya

    ReplyDelete
  2. tahniah sal. moga Allah berkati setiap perjalanan rumah tangga sal

    ReplyDelete