Saturday, November 28, 2015

Dolomite Excellence Award Celebration


Tahniah untuk penerima award 720,000 sales dan 180,000 sales bulan october.. 
Alhamdulillah makin ramai yang mula merasa pegang income luar biasa... Buat bisnez sorang-sorang memang susah nak jadi, tapi bila buat berjemaah in shaa Allah satu persatu potensi diri dapat di gali...

Congrats DDM Safriza Azwani
Congrats DSM Qila Cheman
Congrats DSM Zulhilmi Ali
#AndaPewarisLimaAngkaKami


Tahniah DDM Safriza Azwani...Dari baby step until satu persatu bukti pencapaian Saf mula capai. Memang terbukti la, kejayaan perlu proses. Paling diperlukan untuk berjaya adalah solat dan sabar. Banyakkan amalan menjemput rezeki walaupun ianya hanya dengan sebuah senyuman sahaja. Proud of u Saf. Kak dal doakan saf cepat-cepat capai CDM dan mula capai segala impian saf.

Congrats Qila Che Man. 
Usahawan muda ni berkerja di Dungun Terengganu. Dalam kesibukkan berkerja Qila tetap boleh buat side income. Ok la kan bila everymonth ada second income yang masuk dalam akaun bank sendiri. So congrats and keep going Qila. Tahniah untuk pencapaian 180,000 sales.

Jejaka tulen pun expert bab-bab jual Premium Beautiful. Baru setengah tahun berniaga beliau dah mula buat sales sebanyak 180,000 

Tahniah DSM Zulhilmi. In shaa Allah more to come.

Bergambar bersama DDM lain yang menerima Award 720,000 sales dari CDM Haji Azlan Deraman.

Bergambar bersama 180,000 sales achiever for October 2015. Ramai kan penerima award malam ni. Cuba calculate 180k darab dengan berapa kepala yang ada dalam gambar ni? Mean permintaan Premium beautiful memang sentiasa ada di pasaran walaupun dah 23 tahun di Malaysia. So tak perlu susahkan diri nak fikir "siapa nak beli" " ada ke orang nak beli" sebab semua rezeki Allah dah tetapkan... Tinggal kita nak mula buat aje sampai dapat. Yakin dengan rezeki Allah. Baik sangka dengan ketetapan Allah. In shaa Allah kita tak kan kecewa bila 100% kebergantungan hidup yang kita usahakan kita letak sepenuhnya pada Allah.

And thank you CDM Haji Azlan Deraman for ur fully support pada kami di Dolomite dan Top Leaders Circle.

Sesi bergambar berdua dengan my beloved protege bakal CDM Safriza. 

100k siap
DDM Siap
Car Fund hampir siap
Dan Crown Diamond Manager 2016 confirm!

She still single dan masih menuntut sebagai pelajar di salah sebuah University di malaysia. Tapi sal salute sangat yang beliau tak pernah rasa selesa dengan title single yang beliau ada. Coz muda-muda beliau dah nampak corak masa depan beliau. Impian beliau ingin jadi anak yang dapat meluangkan masa yang berkualiti dengan keluarga tanpa kekangan hutang dan tekanan kewangan semasa.

Congrats both of u.

Bersama penerima award malam ni.

Semoga makin banyak kejayaan yang bakal diperolehi oleh anda semua.
Bersama penerima award bulan May yang lalu. Cantik Myra pakai seluar malam ni.

Di apit ex-HR manager dan ex-accountant... Alhamdulillah happy sangat bila makin ramai yang mula ikut jejak langkah untuk pegang 5 angka setiap bulan...

Cuba uol bayangkan everymonth lebih dari RM15,000 masuk dalam akaun bank lepas kita penat bekerja seharian??? Confirm hilang segala penat kan...Baru berbaloi rasa redah jem n bayar tol setiap hari ke tempat kerja 😄


#RetireYoung
#TimeFreedom


Mereka bukan sekadar rakan perniagaan tapi mereka sebahagian dari sahabat kehidupan sal. Love uol.

Kami adalah TLC, TLC adalah kami.

Mulakan tanpa nanti
Lakukan tanpa henti
Buat sampai jadi
Confirm puas hati.

Sekiranya anda ingin menjadi sebahagian dari kami, boleh lah segera hubungi sal untuk detai ;)

#AskMeHow
Salleha Roslan

No comments:

Post a Comment