Tuesday, October 27, 2015

TLC sister's featured in Hijabista Magazine


Once again our Top Mentor CDM Salha Zain yang merupakan seorang suri rumah sahaja pada asalnya telah di beri peluang untuk berkongsi pengalaman manis beliau semasa bercuti di Eropah. And my picture pun ada la jugak terselit sikit kan kat dalam tu.

Alhamdulillah ni pengalaman pertama sal jejakkan kaki ke bumi bersalji ni secara PERCUMA pulak tu...i repeat again "PERCUMA" dua tiket siap bawa husband sekali. Thank you SHOM atas tajaan percutian lima bintang yang serba mewah ni.

So uol boleh la dapatkan Hijabista Magazine cover Fara Fauzana edisi November 2015 ni ye.

My beloved sister in business ni pun ada sekali dalam Hijabista Mag ni di mana beliau yang merupakan CEO pada 10 rangkaian Restaurant Sari Ratu juga turut mengambil peluang untuk berniaga bersama Top Leaders Circle.


No comments:

Post a Comment