Friday, October 23, 2015

Punch Premium Beautiful Corset for Cash Buyer And Personal Touch at Puncak Alam


Punch new Premium Beautiful Corset untuk cash buyer.

Tak suruh pun pose macam ni. Tapi Muhammad pandai-pandai je buat sendiri. Ni mesti kes selalu ikut mama pergi punch Premium Beautiful ni.

Sal suka mengajar orang yang mudah di tegur dan merendah hati macam mereka.

Kita boleh feel aura keserasian tu bila duduk dengan mereka. Kerana bila hati mentor rasa lapang, mentor confirm dapat sampaikan ilmu sepenuh hati.

Thank you pai and yaya coz always menjadi protege penyejuk hati.

Tak terasa masa berlalu. Nak stay sampai tengah malam agak tak berapa sesuai coz bila sampai rumah before 12pm, boleh la tidur awal dan bangun pagi untuk solat di awal waktu.

Teman setia mama ke mana saja. Yang kecik tu ada masa dia mesti nak mama "ikut"... Ikut tu maknanye dukung... Hahaa. Apa apa aje la bahasa budak-budak ni. Tapi ok la, Kevin Zahari kata kalau dukung anak boleh bantu bakar beratus kalori ;)

Sebelum balik ke rumah masing-masing kami pergi makan dulu sama-sama kat area Puncak Alam. Sambil makan sambil tengok cerita hantu.. Hahaha... Scary! 

1 comment: