Tuesday, October 27, 2015

Lost world of Tambun

One happy family at Lost World of Tambun. 
Cantik sangat deco building kat Lost world Tambun ni. Memang teruja sangat sampai ke sini. Hari ni jerebu still tebal n kami tak lama pun kat luar ni. Just singgah depan main entrance Lost World of Tambun ni untuk bergambar je. Damia Danisha and Danish pun takut nak masuk sini sebab kat depan tu ada gambar hallowen. Hahaa elok sangat la tu. Memang mama tak nak korang masuk sini pun hari ni sebab jap lagi mama nak fitting PB corset pada client. Actually tak plan pun nak tido kat Ipoh ni tapi bila fikir dah alang-alang ada kat sini, baik sekali jalan je la fitting, Personal Coaching and spend time dengan family kat sini.

Happy nye #DamiaDanishaDanish bila tanpa dirancang tetiba mama ayah bawa check in kat sini...tq sebab selalu behave bila mama buat work so today mama buat work, anak-anak enjoy kat sini. Sama-sama excited...Elok jugak letak hallowen tu depan main entrance ni so #DamiaDanishaDanish memang takut nak masuk...selamat mama n ayah 


Fitting ibu anak tiga yang nak shape badan cantik lepas bersalin secara ceasar...Alhamdulillah pakai Premium beautiful terus nampak shape badan beliau kembali ke bentul asal...Orang kurus lagi kena pakai PB.


Nak fitting #MotherOfThree ...Another cash buyer dari utara.



Alhamdulillah dapat jugak jejakkan kaki ke Manjung untuk berkongsi ilmu dan semangat pada mereka yang sangat bersungguh nak berniaga...Tak kisah lah betapa gelap dan melambungnye jalan nak ke sini, berapa lapis keturunan pun mereka dalam bisnez ni, asalkan bersemangat, apa pun cabaran in shaa Allah redah aje supaya mesej dapat disampaikan dengan jelas. 




Mentor pesan perlu buat tiga-tiga perkara ni serentak setiap hari kalau nak dapat bulat-bulat apa yang mentor dah dapat...
Selling - settled
Sponsor - settled
Service - Dalam perjalanan nak meredah 30 trafiic light menghala ke Manjung...Business tak kan stabil bila tak de personal touch one on one




Salam jumaat semua...Alhamdulillah masih diberi nikmat sihat untuk bernafas hari ni...Pagi ni golek-golek dulu dengan #DamiaDanishaDanish ...Tak terkata nikmat kebebasan masa yang ada ni kerana anak membesar hanya sekali


Create a life that feels good on the inside..not one that just looks good on the outside

Breakfast.

No comments:

Post a Comment