Sunday, October 18, 2015

Premium Beautiful Expert : Another dream become reality

Date : 18 Oktober 2016
Aktiviti : Melawat rumah idaman di Hill Park berhampiran Saujana Utama dan Puncak Alam.
Range Harga : RM 550,000 Ke RM660,000

Alhamdulillah sejak mula berhenti kerja, sejak mula bergelar suri rumah berkerjaya, sejak mula pegang lima angka pendapatan sebulan, sejak mula berkerjasama dengan kerajaan untuk membayar cukai-cukai pendapatan, sejak tu la MAKIN BERANI TANAM IMPIAN. Sebab tau dah, bila ada impian, in shaa Allah kita akan sanggup harungi cabaran untuk capai apa yang kita impikan. Apa yang kita fikirkan kan adalah merupaka satu doa jugak. Jadi teruskan berimpian dan berusaha tanpa putus asa ke arah impian yang kita sendiri idamkan. Tak de orang lain yang boleh PUSH diri kita melainkan diri kita sendiri.

In shaa Allah jalan Allah sentiasa akan mengiringi bila kita sungguh-sungguh letak keyakinan dan kepercayaan dengan rezeki Allah. So tak perlu takut untuk DREAM BIG! 


In shaa Allah soon...Another Dream come true. Nak focus siapkan rumah idaman pulak. Seronok nye bila ada lama luas macam ni.


Quotes of the day.
Nak dapat pelangi berwarna warni, kena harungi hujan panas dulu dengan penuh sabar dan istiqomah.

"To enjoy the rainbow, first enjoy the rain"

Tempat makan kesukaan sal dan anak-anak, TIME OUT CAFE SAUJANA UTAMA. Suka Danisha dapat makan menu favourite dia.

Damia yang makin kuat makan.

Lama dah tak makan pulut mangga ni.

Almost everyday kami sekeluarga akan makan kat sini.

Mango Sticky Rice at Time Out Cafe, Saujana Utama Sungai Buloh.



1 comment: