Thursday, October 29, 2015

Top Leaders Circle and Private Event at Louis Vuitton The Garden

Lokasi : Louis Vuitton, The Garden Mall
Masa : Khamis 29 Oktober 2015
Tujuan : Private Event sempena Birthday our Top mentor CDM Salha di Louis Vuitton The Garden.

Last minute punya plan untuk celebrate birthday kak salha Alhamdulillah menjadi. Private Event ni pun arrangement dari kak Lin CEO. Thank you kak Lin.

Sal and Myra naik satu kereta ke The Garden ni. Senang keje. After solat zuhor di station Petronas MRR2 depan Taman Layang-layang Metropolitan Kepong tu, kami terus shot ke lokasi yang telah diberikan oleh organize event iaitu Kak Lin CEO. Thank you very much Kak Lin untuk private event sempena Birthday CDM kak Salha ni. 


Sementara tunggu yang lain-lain sampai.

The VVIP dah sampai! Sentiasa cantik menawan dengan aura luar biasa hebat.

Kak Salha ni kalau tak cakap banyak pun orang dah boleh selesa untuk duduk sebelah beliau coz aura beliau pasti akan bergetar dan terberjangkit pada kita yang duduk dekat dengan beliau.

Special gift for our lovely mentor.



Happy birthday kak Salha. We love u!

Jom makan cake.

Our group photo. Pink and black today.







With My Tulang belakang. My husband, CDM Al-Faath and Gorgeous CDM Salha Zain.

With CDM Izyan Liyana and CDM Salha Zain.


Cantik kan my mentor ni. 

Power Couple.


Masing-masing dah dapat pilihan hati.





Ni la dia organizer Private Event Salha Zain birthday bash ni, Kak Lin Ceo.



Nak amik yang ni ke yang tu??? 
Mau ada yang close 100k ni jap lagi kat sini.

Sesi memborong LV shawl, handbag, shoe, google etc. Thanks you senior sales assistant Miss Amoy sebab sudi melayani kerenah kami semua.Bertuahnya TLC di beri penghargaan untuk duduk berjam-jam dalam special private room ni.

Handbag Louis Vuitton yang sal pegang ni harga dia RM5700 macam tu la. Ni limited edition. That's why ada pink pink kat pemegang bag LV ni.

Glitter Shawl ni cantik sangat. Harga LV shawl ni RM2,700 and kalau sal beli confirm hari-hari pakai tak tukar lain dah.

2500 je. Gulp. Kalau dulu habis gaji sebulan.

Thank u Mrs CEO kerana membantu sal untuk buat pilihan yang tepat. 

At Valet Parking after the private event. Thank you Kak Salha for the present. For your information, birthday sal and kak salha dalam bulan yang sama iaitu bulan October. Yeayyyyy dapat file Oroton color emas.

TLC Maskulin turut teruja dengan men's collection Louis Vuitton.

Masing-masing dah ada pilihan handbag Louis Vuitton sendiri kan. So jom lah balik. After kuat berkerja, of course kita perlu ada sesuatu untuk reward diri sendiri.

Sambung personal touch Business Partner pulak. 
Dari Louis Vuitton The Garden terus ke Puncak Alam.

As always, business bermentor memang terbaik. 
Mentor yang siap tolong fikirkan strategi untuk kita. Tugas kita pula, tak perlu dah nak tapis-tapis apa yang mentor advice kita untuk buat. 

Balik rumah terus pengsan. 
Badan letih boleh rehat dengan tidur ;)
Esok sambung balik kerja.

SURI RUMAH BERKERJAYA
SALLEHA ROSLAN
011-1631 1641


Wednesday, October 28, 2015

Testimoni Terkini Premium Beautiful Corset 2015

Makluman:
Untuk semua client-client sal, kalau ada sebarang masalah mengenai Premium Beautiful yang anda beli direct dari Sal, boleh je whatsapp sal untuk sebarang petanyaan dan perkongsian ye. Sebab FON SAL KENA RESET 23 October 2015 hari tu. Jadi banyak fon number dan semua mesej lama anda dah hilang. So keep in touch with me. Rajin-rajin update sal tentang sebarang perubahan diri uol ye. Muah ciked :)


Special promotion untuk anda yang tercari-cari solution cepat, selamat dan berbaloi untuk dapatkan semula bentuk badan yang cantik, kemas dan menawan. Hanya tukar baju dalam anda kepada baju dalam jenama PREMIUM BEAUTIFUL je. So simple ;)


Uol boleh baca sendiri kat picture sal ni tentang kebaikkan Premium Beautiful especially untuk anda yang tercari-cari set bersalin lengkap yang murah untuk tempoh berpantang nanti. Banyak sangat kebaikkan PB Corset yang perlu anda tahu untuk membantu memudahkan proses anda dalam mencapai bentuk badan idaman. Yang penting, bila pakai PB bagi menggantikan bengkung lilit traditional tu memang memudahkan cara.


Ni antara testimoni terkini dari pengguna baru Premium Beautiful Corset. Kata beliau pada sal, beliau happy sangat sebab bila pergi kerja je ramai yang mula tegur perubahan bentuk badan beliau yang makin slim. Tu baru seminggu pakai. cuba bayangkn bila hari-hari pakai konsisten melebihi 6 bulan? Tak mustahil bentuk badan Che Ta pun kita boleh dapat.Thank You adik cantik dari Shah Alam coz sudi share testimoni best ni untuk kak sal share kan pada readers yang perlukan bantuan PB Corset ni.


Ha kan dah habaq mai dah... Bila pakai PB Corset ni je, confirm hangpa tak nak hat lain dah. Nak hat PB ni jugak la sampai bila-bila. Sebab tu orang takut nak pakai PB sebab bila dah mula pakai confirm rasa tak lengkap hidup bila sehari tak pakai. Thank you pretty mummy dari utara yang sharekan testimoni beliau yang tak sampai seminggu lagi ni pakai Premium Beautiful corset.

What??? Tak sampai seminggu dah slim???
Dasyatnya penangan Premium Beautiful ni kan.
Tak sampai seminggu pakai Premium Beautiful Corset client ni dah hilang DUA KILO BERAT BADAN beliau!!!

Jom tengok and baca kat gambar Sal ni tentang kebaikkan dan kelebihan PB Corset untuk anda yang tengah survey-survey tentang betul ke tak betul Premium Beautiful ni boleh cantikkan badan. Nak tau betul tak betul jom sambung tengok pulak testimoni-testimoni fresh dari client PB yang kebiasaannya Sal akan pakaikan sendiri pada mereka supaya mereka tahu cara pakai, cara basuh dan info yang tepat mengenai PB Corset.

Betul kata ibu anak tiga ni. Even pakai baju Zawara pun tetap nampak tak kemas bila bentuk badan banyak yang keluar dari kawasan yang sepatutnya. Senang cerita, orang perempuan ni especially yang dah kahwin dan beranak memang alignment badan senang lari dari bentuk asal. Kebanyakkan lemak tu pulak akan mudah berkumpul kat perut, pinggul, lengan dan peha. So pakai PB Corset aje la senang. Biar PB yang tolong setting balik alignment badan kita.

Wah client ni lagi la luar biasa hebat! Ada ke patut hilang berat badan masa raya???? Bukan ke masa raya nafsu makan tu memang susah nak control. Tapi ni la akibat dia bila pakai PB masa musim raya. Rasa nak makan banyak pun akan terkawal sebab Premium Beautiful memang ada fungsi unik dalam membantu kita mengawal nafsu makan. Thank you buat client dari Johor Bharu ni coz sudi berkongsi testimoni beliau sepanjang pakai Premium Beautiful.

Ni yang sal paling risau ni. Ada yang dalam seminggu terus kecut badan dia lepas PB Corset melekap pada badan. For your information,  fabric PB Tak kan mengembang dan menguncup. Tapi percaya lah, once PB makin longgar, tu petanda badan kita yang makin susut. Best tak best tak bila dah muat pakai balik semua baju lama-lama dulu :)

Premium Beautiful memang sedap sangat pakai semasa pantang. Kurang stress bila pakai PB dalam pantang sebab tak susah nak pakai dan buka setiap kali nak ke toilet.

Untuk uol yang tak rajin nak sapu-sapu krim untuk push up apa yang dah push down kat badan uol tu kan, apa kata pejam mata aje la dapatkan Premium beautiful. Sebab senang sangat keje. Just pakai je PB corset ni dan in shaa Allah habis tegang satu badan PB kerjakan.

Betul ke Premium Beautiful boleh buat orang susah mengandung dapat anak? Jawapan sal, TAK BETUL! Sebab yang izinkan kita hamil dan ada anak hanyalah kuasa Allah bukan PB.

PB Corset ni hanya asbab je dari ikhtiar yang kita lakukan. Yang memberi rezeki zuriat tu 100% dari DIA.

Untuk kebanyakkan testimoni subur dengan PB ni, bagi sal ni bukan pertama kali coz memang dah banyak sangat testimoni dari client yang dapat rezeki mengandung lepas ikhtiar dengan pakai PB Corset. Jadi tak salah sekiranya anda atau kawan-kawan atau kenalan anda nak cuba kaedah alternatif untuk hamil dengan pakai PB Corset. In shaa Allah terbukti sangat membantu.

WAHHHHHH! Perut client makin kempis!
Dada dan perut dah tak menggelebeh!
Macam ni confirm makin confident je bila suami ada kat rumah sebab bentuk badan dah makin cantik macam dulu.


Suka nya dia bila baju-baju lama semua dah boleh pakai balik, Siap longgar lagi. Macam mana tu ye.. Hehhee.. Betul dik, Premium Beautiful memang cepat bertindak untuk memberi kesan bentuk badan asal semula bila kita konsisten pakai hari-hari. Thank you dear share kan testimoni best ni untuk pembaca yang sedang tercari-cari solution cepat, jimat dan selamat untuk slim kan badan.

Bila pakai Premium Beautiful Corset memang biasanya kita akan kerap berpeluh. Peluh tu bukan apa, PB ni macam sauna tau, dia bantu keluarkan toksin badan dari terperap lama dalam badan. Ye la kita kan kat Malaysia ni kalau makan memang macam-macam telan. So tu adalah kelebihan bila kerap pakai PB. Sebab dah memudahkan kerja kita juga bila dengan sendirinya PB tolong keluarkan toksin badan melalui peluh. Tapi walau berpeluh pun, tetap tak rasa meleket dan tak merimaskan badan.

Perut tak berlipat pun bila pakai Corset jenama Premium Beautiful ;)
Thank you buat client dari Arab Saudi ni sebab sudi share pengalaman beliau dengan Premium Beautiful di UAE sana.

Testimoni ibu dalam pantang.
Premium Beautiful merupakan set bersalin paling selesa!

Premium Beautiful membantu menengangkan aset yang kendur.
No wonder la orang panggil PB ni Corset abang sayang.

Sekali pakai memang tak boleh berenggang dah dengan Premium Beautiful. Ramai puji makin kurus dan siap dah boleh pakai second hook lagi. Thank you Nur dari KEDAH untuk testimoni ni.



Testimoni my own client dari SHAH ALAM. Pakai Premium Beautiful sebab nak jaga bentuk badan sebelum kahwin beberapa bulan lagi. Untung la adik jumpa PB awal-awal sebab nanti masa pantang dan lepas pantang pun masih boleh pakai lagi PB Corset ni. All in one. Jimat duit pakai pb ni. Sekali beli je untuk maintain kurus forever.


Untuk ibu yang bersalin melalui kaedah pembedahan atau ceasar jangan susah hati ye untuk nak dapatkan shape badan cantik semula. Sebab Premium Beautiful dah banyak melahirkan testimoni-testimoni berkesan dari ibu-ibu yang ceasar ni. Dah ramai yang dapat semula shape badan cantik walaupun bersalin ceaser. Premium Beautiful terbukti berkesan memberi kesan bentuk badan slim buat anda yang bersalin melalui kaedah pembedahan. Dan area bekas jahitan pun makin kurang bendenyut dan ngilu bila hari-hari pakai PB Corset.

Touch up badan dengan Premium Beautiful jom.
Walau kurus, tapi tak best kalau bentuk badan tak cantik. Berlekuk-lekuk jadinya bila pakai baju longgar sekalipun. 

Untung la client dari Selatan ni bila terpaksa awet muda lepas sebulan je pakai Premium Beautiful.

Premium Beautiful terbukti berkesan mengurangkan dan kemudian menghilangkan masalah perut buncit.

Ibu anak tiga yang bersalin melalui kaedah ceasar. Lepas pakai Premium beautiful terus slim dan terpaksa terima kenyataan yang beliau sebenanye memang muda lagi ;)

Bentuk badan memang mempengaruhi luaran. Bila badan besar, memang kita akan mudah kelihatan lebih berusia dari umur yang sebenar.

Ya Allah ni lagi ketara kesan dia.
Terus nampak fit badan client dari Kelantan ni bila Premium beautiful mula jadi pakaian harian beliau sekarang ni. Kan sal dah kata, PB terbukti berkesan untuk mencantikkan bentuk badan dalam masa yang singkat tapi selamat. Keep it up Anis...In shaa Allah makin cantik badan Anis lepas ni.

Untuk yang berbadan melebihi 65kg, sal sarankan uol sambil pakai PB sambil uol jaga dulu cara makan uol. Nak makan banyak boleh tapi at least amalkan tiga perkara ni:
1) Minum air masak banyak.
2) Makan buah epal la at least pun. Tiga biji sehari. Pagi, petang dan malam.
3) Jangan makan after 8PM dah sampai uol dapat balik berat badan ideal.

Ni kak ujie yang berasal dari Sabah.
Kak ujie juga pernah ada fibroid. Dan Alhamdulillah sekarang ni kak ujie makin sihat lepas konsisten pakai Premium Beautiful. best kan pakai PB. Bukan hanya cantikkan badan semata-mata, tapi siap boleh bagi kesan sihat pada tubuh badan manusia.

Sal sendiri terkejut tengok testimoni Kak Mira ni lepas beberapa bulan pakai Premium Beautiful. Memang ketara beza bentuk badan kak mir dulu dan sekarang. Makin nampak muda dan cantik berseri-seri Kak Mir lepas tukar baju dalam je ;)

Aisyah pun makin cantik sejak dari pantang amalkan pakai Premium Beautiful.
Memang terbukti PB Corset ni merupakan set bersalin terbaik yang patut anda jadikan pilihan untuk dapatkan kesan pada kesihatan dan kecantikkan badan.

Myra pun terpaksa kurus tanpa diet sejak konsisten pakai Premium Beautiful.

Saf makin ramping walau jarang-jarang dapat workout dan always makan malam. Huhuu.. Ni kalau workout plus tak makan malam confirm 3-6 bulan dah boleh dapat shape badan macam che ta ni. Jadi kat sini terbukti yang Premium beautiful ni tetap akan buatkan anda jadi slim bila hari-hari pakai PB. Cuma bila anda pakai sambil bersenam dan jaga makan, lagi cepat la kesan slim tu. Dan untuk yang tak de masa nak buat senaman dan jaga makan, memang lagi la nak kena pakai. At least makin tahun, makin susut badan anda dari makin hari makin naik kilo anda.


Dapatkan PREMIUM BEAUTIFUL dari AGENT BERDAFTAR yang aktif sahaja.

Untuk anda yang berminat untuk menjadi agent Premium Beautiful boleh segera hubungi sal untuk keterangan lanjut.

Premium Beautiful Corset dah sampai ke Beverly Hills USA.
Dan hampir ke seluruh dunia dah kami pasarkan product PB ni antaranya United Kingdom, Australia, Jeddah, Tokyo, Seoul Korea, Brunei, Singapore, Indonesia. Semuanya hanya melalui kaedah online sahaja.

Premum Beautiful jugak menjadi pilihan VIP hingga dapat liputan pelbagai media.

Non stop Order for Premium Beautiful.

Non stop order for Premium Beautiful.

Non stop order for Premium Beautiful Corset.
Selain dari PB uol jugak boleh je kalau nak order Sabun Marine Essence, BBplus Collagen, Maharani, BVSM, Bio Seleza, Garlic, Mineral Coffee dan Bio Ever Cream.



PAKAR PEMBENTUKKAN BADAN 
SALLEHA ROSLAN
011-1631 1641