Wednesday, September 30, 2015

Wednesday with orange color


Lena nye Muhammad Danish Shafiq Tido. Mode pakai spek hari ni sebab nak rest kan mata dari lens. Actually memang tak selesa bila pakai spek dengan tudung coz sangat rimas dan memang tak selesa la senang kata. Huhuu.

Sedap kot tido Hujan-hujan kan. Start je engine kereta terus lelap.

Hari ni amik Damia awal dari sekolah. Sorry la ye teacher sebab sebulan sekali mesti akan bawa Damia balik sekolah awal dari waktu yang sepatutnya ;)

Selfie anak beranak sebelum ke lokasi yang di janjikan bersama client.

Damia memang happy kalau dapat teman mama ke business appointment. 

Muka Muhammad Danish Shafiq yang baru bangun tido.  Heeee,,,serabut yang comel.

Ambik anak-anak balik sekolah terus sambung business appointment...semalam bersembang di whatsapp dan hari ni terus client ni amik cuti untuk set appointment pulak semata-mata excited nak pakai Premium Beautiful corset masa dalam pantang nanti, Bayangkan betapa kuatnya penangan PB Corset ni sampaikan belum bersalin lagi beliau dah order by cash set pb sebagai set bersalin beliau nanti. Thank you Kak Nor atas kepercayaan Kak Nor pada sal.


Before class dinner dulu kat Jom Lepak Restaurant Batu Caves dengan Kak Ujie.


Hari ni CDM Izyan bertugas sebagai salah seorang speaker di Dolomite.

Balik rumah je si comel gebu mama ni tak tidur lagi.

Dia ajar teman dia main benda alah ni.

Layan kan aje la... Siap paksa mama suruh amik gambar kapal terbang dia eksiden dengan kereta ni ha. Hahaa.

No comments:

Post a Comment