Wednesday, September 30, 2015

Testimoni Kurus Dengan Premium Beautiful

Testimoni Premium Beautiful the latest dari si cantik manis Safriza. 



"Syukur bila 2015 Saf makin mengecik 

Ingat lagi waktu mula-mula kerja dulu my waist line was just 26 
😢


Tapi Alhamdulillah my waist line berjaya mengembang sampailah size 29-30 gara-gara syndrome suka makan tapi tak suka exercise 

Uwaaaaa ini tak boleh jadi sebab kalau waist line kita lebih dari 89cm, nanti macam-macam penyakit boleh bertandang tau..huhu taknak 

For now Saf dah berjaya sarung balik my old jeans yang size 27 tu..yeayyy 

Saf still nak kurus lagi and kalau boleh biar dapat size pinggang 25 pun takpe 

Sebab dengan PB inshaaAllah semua tu tak mustahil! 

Kalau Saf boleh, you all pun boleh!"



Uol boleh contact saf untuk dapatkan khidmat runding PERCUMA dan FREE FITTING untuk Premium Beautiful Corset.

013-3011330


Asalnya Saf ni pengguna tegar Premium Beautiful. After a few years pakai PB Corset baru lah terbuka hati dan minda saf untuk berniaga dan sekaligus berkongsi pengalaman beliau sepanjang bersahabat karib dengan Premium Beautiful.


Premium Beautiful sesuai di pakai oleh semua tak kira bagaimana pun bentuk tubuh anda. Kerana PB di reka khas mengikut tubuh badan manusia yang berbeza-beza.


SALLEHA ROSLAN
011-1631 1641


11 comments:

  1. woolrich outlet, http://www.canadagoosejackets.in.net/
    basketball shoes, http://www.basketballshoes.us.com/
    ugg boots, http://www.uggbootscheap.eu.com/
    nba jerseys, http://www.nbajerseys.us.com/
    ray ban, http://www.occhiali-rayban.it/
    oakley, http://www.occhialioakleyoutlets.it/
    jordan shoes, http://www.jordanshoes.us.com/
    ray ban sunglasses, http://www.raybansunglass.com.au/
    michael kors outlet, http://www.michaelkorsoutletonlinestores.us.com/
    oakley sunglasses, http://www.oakleysunglassesdiscount.us.com/
    oakley sunglasses, http://www.oakleysunglasseswholesale.in.net/
    air max 90, http://www.airmax90.us.com/
    air jordan 13, http://www.airjordan13s.com/
    ugg outlet, http://www.uggoutletstore.eu.com/
    tiffany outlet, http://www.tiffany-outlet.us.com/
    louis vuitton outlet, http://www.louisvuittonoutlet.in.net/
    chanel handbags, http://www.chanelhandbags-outlet.co.uk/
    the north face uk, http://www.thenorthfaces.org.uk/
    michael kors outlet, http://www.michaelkorsoutletcanada.in.net/
    coach outlet canada, http://www.coachoutletcanada.com.co/
    swarovski crystal, http://www.swarovskicrystals.co.uk/
    ray ban sunglasses, http://www.rayban-sunglassess.us.com/
    soccer jerseys, http://www.cheapsoccerjersey.net/
    designer handbags, http://www.designerhandbags.us.com/
    fitflop, http://www.fitflop.in.net/
    2015109caihuali

    ReplyDelete