Tuesday, September 29, 2015

Testimoni Ceasarian dan Premium Beautiful

Boleh ke bersalin ceasarean pakai bengkung?
Jawapan dia of course boleh. Tapi pakai bengkung Premium Beautiful la sebab PB Corset memenuhi ciri-ciri yang sesuai untuk ibu yang bersalin melalui kaedah pembedahan.

Bila waktu yang sesuai untuk ibu bersalin ceasar pakai PB?
Sebaik-baiknya lepas luka luar kering.

Tak sakit ke bekas jahitan tu bila pakai PB nanti?
In shaa Allah hilang terus kesan ngilu dan sakit-sakit akibat torehan semasa melahirkan. 


Perhatikan gambar kiri dan kanan ni.
Tengok perubahan ketara di pinggang dan punggung.
Once Premium Beautiful melekap di badan, Kesan kemas serta merta terhasil.



Gang sal jugak ni sebab she is also Mother of three...Dah melalui tiga kali bersalin melalui ceaserean....


Kata Amalina Idris, 

"Alignment memang out la...tapi the most important reason, adalah sakit belakang kesan epidural tu..memang tak tahan sakitnya...selama ni husband tak pernah komen sepatah pun..tapi sarung je Premium beautiful, terus husband puji...maknanya selama ni dia diam tu bukan tak perasan, tapi maybe nak jaga hati je tu...

Nak bengkung ikat-ikat tu memang serius tak sempat.. Anak dah masuk tiga..hero semua pulak tu...mmg bz kalah menteri.... Nak pantang tertib sangat pun tak dapat.... Maybe sebab tu sakit belakang tu makin menjadi kot....."

Hari kedua terus nampak result.
Baju lama semua dah boleh pakai semula dengan penuh confidence.



Untuk keterangan lanjut mengenai kebaikan Premium Beautiful untuk yang bersalin secara ceasar, boleh hubungi sal di 011-1631 1641

5 comments:

  1. tiffany and co jewelry, http://www.tiffanyandco.in.net/
    prada handbags, http://www.pradahandbagsoutlet.co.uk/
    louis vuitton handbags, http://www.louisvuittonhandbag.us/
    tiffany jewellery, http://www.tiffanyjewelleryoutlets.co.uk/
    hermes belt, http://www.hermesbelts.us/
    ugg outlet, http://www.uggsoutlet.us.org/
    karen millen dresses, http://www.karenmillendressesoutlets.co.uk/
    replica watches, http://www.replicawatchesforsale.us.com/
    christian louboutin online, http://www.christianlouboutinonline.us.com/
    canada goose jackets, http://www.uggbootscheap.eu.com/
    gucci, http://www.borseguccioutlet.it/
    air jordan shoes, http://www.airjordanshoes.us.org/
    the north face outlet store, http://www.thenorthfaceoutletstores.org/
    louis vuitton, http://www.louisvuitton.in.net/
    ugg boots, http://www.uggbootsclearance.in.net/
    nobis outlet, http://www.wellensteyn.com.co/
    ray ban sunglasses, http://www.raybansunglassesonline.us.com/
    snow boots, http://www.wintercoats.us.com/
    lebron james shoes, http://www.lebronjames.us.com/
    beats by dr dre, http://www.beatsbydrdre-headphones.us.com/
    michael kors factory outlet, http://www.michaelkorsfactoryoutlets.in.net/
    cheap nhl jerseys, http://www.nhljerseys.us.com/
    montblanc pens, http://www.montblanc-pens.com.co/
    vans shoes, http://www.vans-shoes.cc/
    dansko outlet, http://www.dansko-shoes.us/
    2015109caihuali

    ReplyDelete