Monday, September 7, 2015

Premium Beautiful Expert : Monday Appointment at Rawang



Good things take time so be patient... Agak miracle bila hari ni buat esok dah boleh berjaya jadi kaya...sedangkan nak melahirkan pun ada proses...tak pernah lagi hari ni pregnant esok bersalin ;)
#TLCmastertrainers


Children need ur presence more than ur presents ;)
#MotherOfThree


Dinner before 7pm.
Hari ni mama tak nak follow menu uol tapi uol perlu accept je  apa yang mama order ye. Sebab selalu sangat kalau anak-anak yang order, memang they all tak habis makan pun end up kena tapau bawa balik n ayah yang habiskan. So now biar mama decide apa yang kita nak makan hari ye ;)


Ke Rawang service client...Hari ni bawa BFF jalan jauh sikit...dah berbulan asik jalan pegi kedai je 😄

#BawaAlzaMercTinggal
#PremiumBeautifulExpert


For Premium Beautiful Special Promo contact me.
Product SHOM yang lain pun sal jual:
Marine Essence
Shampoo Marine Essence
BVSM
Mineral Coffee
Garam Buluh
Garlic Hai-o
Bio Seleza Pad
JTX 1000 Gold
Bio Zone Food Purifier
Herba Maharani
Bio Ever Nano Cream



SALLEHA ROSLAN
011-1631 1641




1 comment: