Saturday, September 5, 2015

Mengidam Chanel



Di tengah malam yang hening ni Mengidam sejenis bag Chanel warna hitam...haaa sudah! Memang kena pergi dapatkan ni sebelum menjejes air liur.

Ramai jutawan yang berjaya hari ni dilahirkan hasil dari "Berangan"
Kalau tanya diorg pun, memang diorang akan jawab "berangan dulu sebelum capai sesuatu."

Tapi kena faham yang mereka bukan angan-angan kosong. 
Angan mereka dah tentu sekali dengan tindakan. Kan ke rezeki Allah yang bagi...jadi kenapa tak berani nak submit doa melalui angan dan tindakan? Jom berangan jom...sal berangan sangat nak pakai Chanel Maxi or Medium Black ni. Doa-doakan ye tercapai hasrat nak merasa reward diri dengan handbag favret kaum hawa ni.

Oh My Chanel!


#chanel #dreamcometrue #dreamer #makeithappen #rewardmyselfwithchanel

1 comment:

  1. michael kors factory outlet, http://www.discountuggboots.in.net/
    adidas outlet store, http://www.adidasoutletstore.us.com/
    hollister uk, http://www.hollistershirts.co.uk/
    oakley sunglasses wholesale, http://www.oakleysunglasseswholesale.us.com/
    cyber monday deals, http://www.blackfridaydeals.us.com/
    canada goose jackets, http://www.parajumpers.in.net/
    moncler coats, http://www.moncler.us.com/
    coach outlet online, http://www.coachoutletonline.in.net/
    adidas wings, http://www.adidaswings.net/
    kobe bryant shoes, http://www.kobebryantshoes.in.net/
    kobe shoes, http://www.kobeshoes.us/
    moncler outlet, http://www.uggoutletstore.eu.com/
    replica handbags, http://www.replicahandbag.us.com/
    nike huarache, http://www.nikeairhuarache.org.uk/
    cheap oakley sunglasses, http://www.cheapoakleysunglassess.us.com/
    black friday deals, http://www.barbourjacketsuk.co.uk/
    kobe 9, http://www.kobe9elite.us.com/
    toms shoes, http://www.toms.us.com/
    oakley sunglasses, http://www.oakleysunglasses-outlet.us.com/
    futbol baratas, http://www.futbol-baratas.com/
    christian louboutin, http://www.scarpelouboutin.it/
    prada outlet, http://www.pradaoutlet.us/
    hermes outlet, http://www.hermesoutletstore.us.com/
    michael kors outlet, http://www.michaelkorsoutlet.org.uk/
    ralph lauren outlet, http://www.ralphlaurenoutlet.in.net/
    2015109caihuali

    ReplyDelete