Wednesday, August 19, 2015

Testimoni Premium Beautiful : Bentuk Badan Cantik

Nak belanja uol satu testimoni best kesan dari pakai Premium Beautiful. Premium Beautiful memang terbaik untuk bagi kesan bentuk badan cantik serta merta.

Bila hari-hari pakai, pakai pulak melebihi 6 bulan, confirm bentuk badan uol akan mula pejal dan tak kan menggelebeh walaupun bila pb corset tak melekap kat badan. Ibarat tanah yang dah lama dalam pasu. Perasan kan, bila pasu pecah, tanah dalam pasu tu maintain je dalam bentuk yang sama. So macam tu jugak la uol boleh imagine bentuk badan uol bila konsisten pakai pb hari-hari. PB akan beri bentuk badan jam pasir buat pemakai, so just imagine macam mana bentuk badan uol bila jadi shape jam pasir..wink winkk..lawa kan.


Gambar sebelah kiri tu gambar sebelum pakai PB Corset.
Nampak kan bertingkat-tingkat badan dia.
Dan sebelah kanan tu gambar client lepas pakai Premium Beautiful. Bayangkan dalam masa tak sampai 10 minit PB berjaya buatkan bentuk badan client ni terus nampak cantik dan kemas. Best kan fungsi LOCK LEMAK yang Premium Beautiful boleh beri pada sesiapa je yang memakainye.

Whatsapp "Saya nak PB MURAH dan BERKUALITI" ke

SALLEHA ROSLAN
011-1631 1641

No comments:

Post a Comment