Saturday, August 22, 2015

Family Portrait From Saart Design

Thank you Saart Design untuk family portrait yang cantik ni. Puas hati dengan hasil seni kreatif dari Saart Design ni. So buat uol yang teringin jugak nak ada family portrait macam yang sal buat ni, boleh contact pihak management Saart Design di no yang tertera kat bawah entry ni ye.



Posing anak -beranak bersama portrait Saart Design. Sporting Muhammad Danish berposing dengan kakak Damia and Danisha.


Muhammad Danish Shafiq ni style dia cukup sekali je dia excited bergambar. Masuk kali kedua memang ni la aksi dia. Hahaa.




Saart Design Contact Number:

013-311 0170

019- 340 7800

Saart Design Facebook:

Saart Design Instagram:
@SaartDesign

9 comments: