Sunday, August 23, 2015

Cara Berkesan Kecilkan Pinggul dan Kempiskan Perut







Memang biasa sangat di soal siasat dan di raba bahagian badan oleh mereka yang workout di gym...dan soalan lazim yang selalu di tanya;
"Tu adik ke...???"
"Peha, pinggul, pinggang tak menggelebeh pun dan Perut ni memang buat workout je ke yang dapat flat macam ni???"

Jawapan sal: 
TIDAK...Tu bukan adik-adik saya..tu anak saya...

TIDAK...sebelum datang angin workout ni lagi Alhamdulillah saya dah dapat bentuk badan idaman... Tapi perlu ada ACUAN la...coz Peha, pinggul, pinggang dan perut takkan terbentuk cantik kalau tak de acuan...sebab awak sendiri kata awak kerap workout tapi shape tetap shape yang sama cuma berat badan je turun sikit kan...

Maknanye kat sini, Kelebihan pakai pb memang terbukti berkesan untuk bagi bentuk badan yang cantik...untuk yang rajin berzumba, berlari, panjat gunung, berenang, berjogging etc memang lagi awesome la result dia bila buat aktiviti sihat tu sambil pakai pb...untuk yang tak de masa bersenam, lagi nak kena pakai...sebab sal sendiri mula pakai pb masa zaman tak de masa nak bersenam dan masa zaman tak terjaga makan...



SALLEHA ROSLAN
011-1631 1641

No comments:

Post a Comment