Tuesday, July 28, 2015

Jom Sihat...Berjogging di Puncak Bestari

Ready nak keluar bersenam bersama tiga handbag berjenama ni ke Puncak Bestari, Puncak Alam. Tempat paling dekat nak beriadah dengan area rumah sal ni memang kat area situ je la.

 Turun kereta terus semangat nak berlari...

 Tengok je la Muhammad tu kemain semangat membara mengalahkan mama. 

 Seronok jogging dengan adik adik ni. Eh..anak-anak..hahaa


Tujuan kita perlu bersenam bukan la untuk nak kurus semata-mata, tapi sebab nak sihat. Jangan tak percaya yang bersenam ni merupakan keperluan penting jugak untuk badan. Walau sesibuk mana pun kita, pastikan kita dapat luangkan masa untuk keluar kan peluh melalui bersenam.

Trust me, bersenam mampu kurangkan penyakit dan paling best untuk anda yang masih sihat adalah, bersenam dapat hindarkan penyakit... Lagi best bila dapat bersenam dengan Premium Beautiful. Tak terasa pun badan bergegar. Untuk uol yang berbadan agak 50kg ke atas, pastikan anda selalu pertimbangkan untuk segera dapatkan set lengkap pb corset untuk membantu membentuk badan dan menurunkan berat badan secara sihat dan selamat.

14 comments: