Friday, July 31, 2015

Dolomite Award For May and June 2015

First class after raya with my team.
TLC Premium Beautiful Expert.

Malam ni kami meraikan kejayaan usahawan usahawan cemerlang yang berjaya menepis cabaran dan halangan yang pada mata kasar manusia nampak mudah, tapi hakikatnye hanya tuan empunya badan je yang tahu betapa struggle nye mereka untuk achieve pencapaiAn tersebut. Apa pun TAHNIAH buat my team yang menjadi sebahagian besar penerima award pada malam ni. Semangat juang uol sangat memberi inspirasi pada kak sal dan yang lain.

Tahniah DDM Farhana Ramli untuk award DDM.
Satu anak tangga je lagi untuk bergelar Crown Diamond Manager.

Tahniah penerima award 100K!
DSM Aisyah Zazuri dan DSM Zulhimi Ali. 100K Ni adalah simbolik pada income five figures. 

Tahniah penerima award 180k award. 
DSM Liyana Tahar.
DSM Ammyrra Atyka
DSM Arni Yusnida
DSM Melati 
DSM Aisyah Zazuri

Sentimental value ni bila CDM Multimillionaire sendiri yang menyampaikan anugerah cemerlang pada semua penerima award.
DDM Farhana di apit mentor-mentor nye.
Beruntung sangat bila berlapis mentor yang sudi memberi tunjuk ajar dan dorongan pada kita dalam berjuang mencapai kejayaan. Thank you CDM Abang Lan dan CDM Kak Salha kerana tanpa jemu membimbing dan memberi sokongan padu pada sal dan team TLC.


Yang atas tadi tu wife dia dan ni Zulhilmi husband pada Farhana. Wife siapkan DDM, Husband siapkan 100K. Memang terbaik usaha dan semangat juang mereka suami isteri. Bayangkan lelaki pun power berniaga Premium Beautiful.


Tahniah untuk our family member yang juga berjaya untuk 100k award, DSM Suraya SK and her mentor yang ceria selalu DDM Lynn Shukor. Sorang sonographer dan sorang lagi CEO syarikat. Sal selalu rasa tercabar bila CEO yang merupakan anak jutawan dermawan pun masih nak pelbagaikan perniagaan beliau, ni kan sal yang biasa-biasa je.


This is DSM Award. Ni merupakan pencapaian ketiga tertinggi dalam business baju dale ni ;)
Diana Dee mewakili DSM Melati.

Tahniah bakal DDM Aisyah Zazuri. Beliau dari Johor tapi mempunyai rangkaian besar di pantai timur tanah air. Walau jauh, ulang alik JB KB bukan halangan utama untuk sama-sama menambah nilai pada rakan kongsi yang lain.


Yang ni pun memang fighter! Bagi la task apa pun memang Arni akan siapkan. Semangat membara tak pernah padam pada ibu muda cantik jelita ni. Tahniah bakal DDM Arni Yusnida. Alhamdulillah sekarang dah bergelar ibu sepenuh masa. Bebas masa dah sejak mula ceburkan diri dalam business ni.


DDM Safriza Azwani mewakili anak didik beliau DSM Liyana Tahar yang berada di Terengganu. Tahniah both of u saf n liyana atas pencapaian 180K Sales. 


Tahniah DSM Ammyra Atyka Halim. Alhamdulillah satu demi satu tangga kejayaan myra dah lalui. In shaa Allah more to come. Let's do this Myra!


Kesemua penerima anugerah 180K .


Kesemua penerima anugerah 100k bersama CDM masing-masing.


Emcee untuk malam ni. CDM Acik.
Simple, bersahaja tapi padat dan menyengat!


New CDM dari Kelantan. CDM Najiha.
Jie ni senior engineer yang ada company sendiri. Tujuan buat business ni sebab nak bebas berbelanja walau ayah sendiri tokey besar di Kelantan. Tapi beliau sendiri nak buktikan yang beliau boleh berjaya melalui hasil titik peluh sendiri tanpa perlu bergantung 100% pada kekayaan keluarga.



Thanks orang JB datang dari jauh untuk majlis ilmu malam ni.


We are Top Leaders Circle Premium Beautiful Expert!


Let's Join us sekiranya anda ingin mengalami pengalaman bebas masa, bebas hutang dan bebas berbelanja. Free training and free coaching available.


















“In order to succeed, your desire for success should be greater than your fear of failure.”
Contact sal kalau ada berimpian untuk bebas masa, bebas hutang dan bebas berbelanja. 

SALLEHA ROSLAN
011-1631 1641

6 comments: