Tuesday, June 16, 2015

Tsunami Duit Raya Top Leaders Circle for June 2015

How do u feel bila seminggu sebelum raya nanti, amount income macam ni akan tertera dalam akaun bank uol??? wink wink...

Banyak yang boleh kita buat dengan income macam ni kan. Nak balik beraya pun kurang tekanan bila kita mampu berbelanja tanpa bajet bajet dah dengan income extra macam ni.

Selalunya sal and my team tak pernah sharekan total pendapatan bulanan kami.

Tapi hari ni sal TERPAKSA share jugak dengan uol especially buat yang 
dalam minda dia always ada rasa

"Ye ke...?"
"Boleh percaya ke...?"
"Buat bisnez tambah hutang..."


Ni antara income bulan June team kami...Semoga dengan perkongsian ni dapat buatkan uol percaya yang berniaga memang boleh buatkan kita bebas masa, 
bebas berbelanja, 
bebas hutang, 
bebas menyimpan dan 
bebas memberi..


Bonus business memang masuk di tengah-tengah bulan. Kalau uol tengok semua gambar ni dan di bawah ni semua bertarikh 11 June.







Untuk uol yang tercari-cari peluang berniaga dengan income bulanan macam ni boleh segera contact sal untuk sal terangkan secara telus bagaimana uol boleh generate income sampingan seperti ni. Majoriti my team yang berniaga with Top Leaders Circle ni bermula dengan part time sahaja. Tapi makin lama buat in shaa Allah income CEO pun mampu kita capai.



Premium Beautiful Expert, TLC Master Trainers
Salleha Roslan
011-1631 1641

1 comment: