Monday, June 8, 2015

Berniaga Online Bersama Top Leaders Circle dengan pendapatan tetap melebihi RM10,000 Sebulan.





Bila husband and wife bergabung buat business in shaa Allah confirm sales makin melambong!!! 

Untuk free fitting and special price untuk#PremiumBeautiful ni boleh jugak dapatkan dari agent AKTIF terlatih yang sal senaraikan ni:
Hazwani Nur - KELANTAN
Zakiah Kamarudin - PAHANG
Liyana Tahar - TERENGGANU
Myz IzzuQa - LEMBAH KLANG 






Fikir punya fikir, makin ramai yang makin ke depan...kita yang banyak sangat fikir ni end up hanya akan jadi ahli fikir...nak mula berniaga ni tak perlu banyak sangat fikir...nak pulak bila buat bisnez berMENTOR dan banyak proven success depan mata...

Nak tunggu perfect lagi la...memang sampai ke sudah kita hanya akan jadi penonton pada kejayaan orang lain...

"Ko buat dulu"
"Ko kaya dulu"

Tu ayat biasa...tapi.......bila bukti dah ada depan mata, ayat dia jadi lain pulak...

"Ala...ko tak pe la...ko dah lama buat..."
"Ko tak pe la ko pandai cakap"
"Ko tak pe la ko dah berjaya"
"Ko tak pe la ko dah bla bla bla bla"

Bahaya diri kita bukan dari percakapan orang...tapi dari pecakapan kita...!!!

Dari sentap tengok kejayaan demi kejayaan orang lain, baik kita terus bermula dan jangan berhenti sampai bila-bila.



Gambar yang sal share kan ni semuany adalah dalam waktu yang berbeza. Ni antara bukti yang team kami di Top Leaders Circle adalah perintis jualan Premium Beautiful. Dan ni membuktikan yang TLC sangat serius dengan business Premium Beautiful. 

Kami tak jual plan pemasaran. Tapi focus kami memang 100% pada perkongsian product Premium Beautiful. 

Sekiranya anda tercari-cari peluang untuk jana pendapatan secara online, tapi tak tahu nak mula macam mana dan tak pasti nak berniaga apa, in shaa Allah sal boleh cuba fahamkan bagaimana kami di Top Leaders Circle menjana pendapatan bulan pertama dengan income melebihi dua kali ganda dari pendapatan kerja hakiki anda. KAMI BERNIAGA JUAL BELI PRODUCT dan BUKAN BERNIAGA PLAN. Tapi untuk berjaya dalam perniagaan kita mesti plan sebaik-baiknya dan yang terbaik dalam business ni adalah sistem Business Coaching se cara PERCUMA sentiasa diberikan. Jadi, jimat duit anda untuk keluar ribuan ringgit untuk belajar teknik berniaga secara online.


Kami buat business service PB, jual PB...bukan buat bisnez PERAM PB 
wink emotic

Alang-alang berniaga, biar jadi peniaga berilmu...biar jadi peniaga yang serba tahu...
Congratulation untuk penerima income five figure bulan ni....!!!





Premium Beautiful Expert Malaysia, Singapore, Brunei:

Salleha Roslan

011-1631 1641



11 comments: