Sunday, May 31, 2015

Night at Budapest, Hungary

Belanja satu gambar masa hari pertama kat Budapest. Masa ni nak keluar pergi makan kat restoren susah nak eja. Panjang sangat nama restaurant tu, so memang tak reti nak sebut dan eja kat sini... Excited sal first time rasa suasana malam yang sejuk sampai ke tulang macam ni. Tobat lepas ni kalau repeat lagi pergi Europe memang nak kena bawa banyak chemical warmer. Sedap sikit bila tampal warmer kat dada, dan tapak kaki.

9 comments: