Tuesday, April 7, 2015

Shopping with my girls


Best ada anak perempuan ni sebab dia boleh jadi personal advisor masa kita tengah shopping. Dan ada masa dia juga yang akan jadi penasihat supaya mama jangan over sangat shopping..Huhuu.

Ni sebenarnye kejadian masa cuti sekolah bulan December 2014 hari tu..best sangat bila hari isnin boleh luangkan masa untuk bercumbu cumbuan dengan anak beranak di shopping mall. Tak sesak dan tak payah risau dengan masalah tak ada parking coz isnin adalah masa di mana kebanyakkan orang lain duduk bekerja di pejabat ;)

Masa ni kat HM One Utama, tengah pilih pilih baju dan seluar untuk di bawa ke Europe pada January 2015 nanti (dah pergi dah pun :D )
Mama try blazer blink blink ni, Damia pun nak jugak try sama. And bila Damia kata cantik, mama pun amik je la satu. Nanti Damia dah besar boleh la pakai pulak ye. ;)




No comments:

Post a Comment