Monday, April 13, 2015

Monday Morning!

I Really love my new job.
Enjoy, Leisure but in the same time can generate CEO's income.

Hari ni bangun awal sangat-sangat. 
Alhamdulillah dikejutkan dalam pukul 3.40 pagi. Dapatlah rezeki bermunajat sementara tunggu subuh hari. Malam tadi badan agak letih so awal jugak la sal masuk tido. Awal dalam pukul 12.30. Hehee kalau zaman kerja dulu, pukul 12.30 tu dah rasa lambat sangat dah dan bila bangun pagi tu, nak pulak hari isnin, memang lagi malas je nak bangkit dari tilam.

Tapi bila mula buat apa yang awalnye kita tak suka,  lama kelamaan bila mula dapat apa yang kita suka, tu yang buat apa pun jadi happy je. Alhamdulillah pagi isnin ni nak jalankan rutin sebagai mama dulu..hantar anak pergi sekolah kemudian breakfast with hubby and other kids ;)

Uol yang berimpian nak jadi surirumah sepenuh masa sambil-sambil berniaga online, jangan segan-segan contact sal untuk sal sharekan pengalaman sal ye. In shaa Allah i will share with u. Sal pun sama je dulu macam uol, keluar subuh, maghrib baru sampai rumah. Letih....sebenarnye bukan letih apa, letih poket je..Bila poket nipis memang cepat letih. So why not di musim GST ni belajar la cara nak tebalkan poket. Biar GST bagi kita adalah GST yang positif...GST equal to Gaji Sendiri Tentukan.


Don't let your dreams be dreams!


Jom pagi ni layankan YOUTUBE motivasi dari Prof Muhaya pun best jugak ;)

Salleha Roslan
011-1631 1641

2 comments:

  1. ugg boots, http://www.winterjackets.us.com/
    barbour coats, http://www.canadagoosecanada.com/
    moncler jackets, http://www.nobis.us.com/
    pandora jewelry, http://www.pandora.eu.com/
    cheap mlb jerseys, http://www.cheapmlbjerseys.net/
    michael kors handbags, http://www.michaelkorshandbagsoutletstore.us.com/
    nfl jerseys wholesale, http://www.nfljerseys-wholesale.us.com/
    ghd hair straighteners, http://www.ghdhairstraightenerssale.co.uk/
    asics, http://www.asicsisrael.com/
    parajumpers coats, http://www.woolrichoutletstore.us.com/
    cheap nba jerseys, http://www.nbajerseys.net/
    louis vuitton handbags, http://www.louisvuittonhandbags.org.uk/
    cheap ugg boots, http://www.cheapuggboots.net.co/
    abercrombie and fitch, http://www.abercrombie-fitch.us.com/
    nike free uk, http://www.nikefreerunning.org.uk/
    barbour coats, http://www.belstaff.us.com/
    ralph lauren uk, http://www.ralphlauren-outletonline.co.uk/
    pandora jewelry, http://www.pandorajewelryoutlet.us.com/
    ugg sale, http://www.uggoutlet.org.uk/
    louis vuitton handbags, http://www.louisvuittonhandbagsoutlet.co.uk/
    ralph lauren, http://www.poloralphlaurenoutlet.it/
    air jordan 11, http://www.airjordan11.net/
    ugg outlet, http://www.snowboots.us.com/
    ed hardy clothing, http://www.edhardy.us.com/
    michael kors outlet, http://michaelkors.outletonlinestores.us.com/
    2015109caihuali

    ReplyDelete