Tuesday, March 24, 2015

Zumba Waist Trainning Malaysia

Best sangat rupanye berZUMBA ni.
Nak pulak bila buat kat center sendiri. Just panggil Zumba expert datang je untuk coach kami berzumba. Kalau uol berminat nak berzumba with us boleh contact sal ye. Nanti sal bagi date and alamat TLC untuk uol join Zumba with us for FREE.

Good things come to those who sweat.



Waist trainning brought to you by TLC.
Bila berzumba pakai waist premium beautiful memang pinggang tak sakit langsung.


 Siang hari tu after business apointment dengan sorang kakak yang bekerja di UNITAR, sal terus cari kasut yang selesa untuk nak berzumba malam nanti. En hubby pun excited suruh beli kasut baru. 

Orang pompuan bila memilih something masa shopping memang sampai kedai tutup pun tak pe kan. Hahaa.

Pilih punya pilih, sal pilih untuk pakai kasut Adidas pink terang ni..Hahaa sebab pink memang color paling menangkap mata sal dari dulu sampai dah beranak pinak ni.

Dia yang rasmikan dulu kasut mama.

Jumpa Gang dah..pun Mr Batman.

Malam ni memang tema Batman ye. :D

 Selfie with cik Safriza Azwani.

Sejam je kami berzumba. Mula-mula tu memang tak boleh nak ikut rentak sebab laju sangat step zumba ni and kami semua kebanyakkan nye ada la kategori kayu bila perlu lakukan gerakan tarian yang meliuk lentok macam zumba ni. Tapi memang enjoy habis! Tak teras sejam tu berlalu.


No matters what happens, enjoy life. Enjoy every moment.

Jangan ikut macam kami ye. Kami ni memang tak berapa senonoh sket bab makan ni...ada ke patut lepas zumba pergi makan penuh meja..Astaghfirullah...

Cannot tahan bila teringat char kuey teow and satay sedap kat Aimar Corner Prima Gombak ni, So let's bedal je la. Duduk kat Malaysia ni memang susah nak control makan. So the best solution untuk warga rajin bekerja macam kami ni adalah pakai Premium Beautiful je la senang kan. Sebab serius, nak control makan untuk dapatkan shape yang cantik macam patung memang payah unless u pakai corset.
Lagi best is, pb corset memang tak memudaratkan sesiapa pun yang bercita-cita nak dapatkan bentuk badan cantik menawan.

Buat uol yang teringin nak berzumba sesama kaum hawa je, boleh la contact sal ye. Senang berzumba kat centre sendiri coz tak de la segan bila bergelek sesama kaum sejenis je...kiranya nak pakai singlet or seluar pendek sepanjang berzumba dalam centre TLC tu pun no problem coz no man allow sepanjang kami berzumba.



Salleha Roslan
011-1631 1641

No comments:

Post a Comment