Sunday, March 29, 2015

Top Leaders Circle in Budapest, Hungary

Seperti biasa, Alhamdulillah dengan bisnez ni sal terpaksa sekali lagi jadi orang yang suka pergi melancong. Hahaa. Melancong tak de dalam agenda di permulaan sal decide nak buat bisnez ni dulu coz niat utama masa mulakan bisnez ni adalah untuk nak cover hutang je. Tapi Alhamdulillah makin buat buat buat, makin dapat macam-macam...termasuklah melancong ke benua EROPAH yang subhanallah cantik menakjubkan ni secara PERCUMA.

Before nak share gambar-gambar kenangan sepanjang di Europe ni sal nak listkan apa yang sal n team Top Leaders Circle dapat sepanjang kami diraikan untuk trip Europe ni.

Tour Agent : Golden Tourworld Travel
Flight : Emirate... paling best siap dapat merasa naik airbus A380
Hotel : Hilton Budapest City and Savoyen Vienna.
Makan Minum : 5 Star treatment, semua di tanggung halal dan percuma.


Sejuk tahap maksima rasanye untuk first timer macam kami ni. Suhu antara 3 hingga -2 darjah celcius masa ni. Ya Allah sampai nak bercakap pun kebas mulut. Dah balik Malaysia ni Rinduuuuuu nye cuaca sejuk semulajadi kat Budapest ni.


Pembukaan 2015 yang terbaik buat kami. Alhamdulillah seumur hidup sepanjang berkahwin tak pernah berani nak berangan pun untuk dapat honeymoon kat tempat macam ni. Nak pulak ke eropah yang memang kita sedia maklum memang MAHAL cost nak ke sana. Even sebelum pergi pun dah beribu kena spend untuk kelengkapan baju musim sejuk. Maknanye kalau nak pergi guna duit sendiri tu memang confirm tak le teman...


 Berangan ala ala Che Tah gitu.
OOTD Hari ni, Jacket bulu-bulu n Pencil Skirt tu exclusive dari Zara. Ni last minute shopping kat One Utama dua hari sebelum ke Europe.

Pink Shawl tu sal beli kat The Street Curve RM25 Je sehelai. Masa tu baru habis appointment then terlalu kat booth the street tu so grab terus 4 helai color berbeza.

And the boots yang panjang sampai lutut tu sal beli kat kedai kasut dalam e curve Mutiara Damansara. Ringan n senang pakai boots baldu ni.


Dreams come true.
Do all u can make until ur dreams come true.

Kat Budapest ni pun ada Hard Rock Cafe tapi sal tak masuk pun.


 Tapi sal masuk sini.
Outlet yang memang ada kat Malaysia..hehee. HM...HM kat sini tak sama langsung dengan yang ada kat KL coz fashion kat sini memang different and banyak sangat choice and price dia pun lebih kurang harga Malaysia je. Tapi best sangat shopping kat europe sebab memang banyak sangat pilihan. 


 After shopping kami di bawa check in ke Hotel. Yang best nye bila Hilton Malaysia pun sal tak pernah jejak, ni kan pulak tak pasal-pasal weol dapat tido kat Hilton Budapest. Memang 5 star treatment betul ni.





 Damia and Danisha kalau tengok gambar ni mesti habis ayah dia kena smack down. Hahaa diorg bukan boleh bila tau ayah hug mama.

Free trolley case .
Penuh dengan boots and jacket bulu-bulu je.


Ni baru kisah separuh hari pertama kamo sampai di Budapest...After this kami ada dinner kat tempat yang sangat exclusive khas syarikat hadiahkan buat semua excellent achivers Europe Hungary Austria 2015 ni. Nanti kan next update from me ye ;)





No comments:

Post a Comment