Tuesday, March 31, 2015

Top Leaders Circle 100k and 60k award.



It always seems impossible until it's done...dulu rasa mustahil sangat nak buat sales juta-juta...tapi bila mula berguru direct dengan jutawan, in shaa Allah kami semua terasa tempias untuk jadi jutawan...complete kan ratus ribu dulu baru akan faham cara dan kaedah nak achieve juta pula...best berniaga dengan #TopLeadersCircle ni sebab kami tak berjaya sorang diri, tapi in the same time kami ada peluang untuk guide orang lain untuk berjaya sama.

Congrats untuk business partner yang berjaya achieve 60,000 and 100,000 sales award..!!!

Safriza Azwani 100k
HanaJannah Bahari 60k
Liyana Tahar 60k
Tengku Aspaniza 60k

#BusinessMentor
#PremiumBeautiful
www.salleharoslan.com



_______________________________________________________

Gambar-gambar Sebelum, semasa, dan selepas weekly class Top Leaders Circle sempena meraikan penerima anugerah 100k dan 60k award.

Hari ni special sangat bila ni merupakan kali kedua TLC mengadakan hari penyampaian anugerah pada achievers 100k dan 60k. Bukan senang tau nak buat 100k sebulan...nak siapkan 100k sales dalam masa sebulan memang perlukan kekuatan dari segala segi..Mental, fizikal n rohani mesti kental untuk buatkan diri sendiri layan untuk dapat 100k dalam masa sebulan. Tapi ni membuktikan yang ianya adalah sangat tidak mustahil.

Man jada WaJadda
Siapa yang bersungguh-sungguh, Maka ia akan berhasil in shaa Allah!

Sal dah tak de peluang dah nak dapat award ni. So grab peluang untuk bergambar je dengan plugs award ni.


 Nampak tak, kalau boleh nak amik gambar 100 kali dengan award ni. CDM Salleha memang sawan camera :D


 With another rising star Paidi Hassan and Cik Yaya. Anak muda berjiwa kental kelahiran Kuala Krai Kelantan. 


Pasangan adik beradik yang always cool...Arni and Erna
Kalau nak kenal dengan mereka berdua ni, click je kat nama tu...Hebat adik beradik ni bila buka mulut share tentang Premium Beautiful. Dari orang tak nak pakai, terus meleleh air liur nak pakai pb time tu jugak.


Bekas penghidap penyakit fibroid. Buat uol yang sedang tercari-cari solution untuk masalah fibroid, uol boleh je ke link ujie tu dan boleh baca pengalaman ujie sepanjang menjadi perumah tetap penyakit fibroid satu ketika dulu. In shaa Allah pengalaman ujie dalam menangani fibroid dapat membantu uol untuk bebas dari risiko fibroid membesar dan berulang.


Yang ni pulak rising star dari Terengganu.
Mereka berdua adalah penerima award malam ni.
Tahniah TLC Terengganu Liyana Tahar dan Tengku Aspaniza.


 If u judge people, u have no time to love them. In this team of business we always respect and love each others.

Yang baju biru tu "mak" kepada mereka mereka yang cantik manis ni. 
Team mereka memang pegang pasaran Premium Beautiful Terengganu dan Sabah.

So orang-orang Terengganu yang berminat nak tau tentang Premium Beautiful dan teringin nak belajar bagaimana kami jana at least RM5,000 sebulan, boleh je contact link-link ni:


Premium Beautiful Expert / Pengedar Marine Essence utama Malaysia:

http://ujierozianah.blogspot.com/ - PB Expert KL / Sabah
http://www.liyanatahar.com/ - PB Expert Terengganu
http://www.tengkuaspaniza.com/ - PB Expert Terengganu
http://qilacheman.blogspot.com/ - PB Expert Ampang / Terengganu



Uol tak perlu tanya tu simbol apa.. tu tak de kena mengena pun dengan simbol Budha ke apa ;)
Tu kami just amik mode untuk pakej trip Bangkok yang sedang on mode sekarang ni. Think Positive and positive things will happen.

With another rising star Hana Jannah Bahari. Sal suka sangat dengan Jannah ni coz dia always senyum. Ibu muda anak satu yang masih bekerja di KL Sentral ni antara yang sentiasa menyerlah dalam tindakan. Dengan Semangat kental beliau, hari ni Alhamdulillah membuahkan hasil. Tahniah Jannah coz berjaya tersenarai antara salah seorang penerima anugerah malam ni.


 With SSM Aadila Saidi dan DSM Ammyrra Halim.

Pasangan Mentor and Mentee yang sentiasa all out together.
Sal suka baca ayat-ayat Dila ni...memang orang ada master degree ni ayat dia memang powerful rasanya...kalau uol tak percaya click link ni http://dyllasaidi.blogspot.com/ and this is her Mentor punya link blog http://www.ammyrrahalim.com/


 Class dah mula. And Miss emcee malam ni adalah Rusty Mummy atau Nana...


 And this is Lynn Shukor. CEO sebuah kilang besar di Malaysia and owner untuk 10 rangkaian Sari Ratu Prima Nasi Padang di Malaysia. Can u imagine why she love this business? Anak seorang jutawan pun decide untuk tambah extra income with TLC...Can u imagine that? Nak tau kenapa Kak Lynn enjoy doing this kind of business boleh je visit her blog http://lynnshukor.com/


 Congratulations beautiful achievers...If you can't do great things, do small things in a great way. To accomplish great things we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. 

 Wowww CDM Multimillionaire in the house. CDM Haji Azlan Deraman and CDM Salha Zain lepas menyampaikan anugerah 100k pada Safriza Azwani dan Ismalina Ishak.


 Kusyuk kami menyalin nota n voice note yang disampaikan oleh Multimillioanire sifu CDM Haji Azlan Deraman. Tips jutawan beliau yang jika sepenuh hati diamalkan in shaa Allah confirm akan jadi bulat-bulat seperti beliau.


Beliau terbukti hebat kerana berjaya melahirkan ratusan lapisan CDM di seluruh Malaysia. Pernah menghiasi cover majalah PERSONAL MONEY.


Penutup majlis dimeriahkan dengan nyanyian lagu favret kami di TLCC. Lagu masa CDM Al-Faath berucap di majlis Diamond 2014 di MIECC.


 Dari pelbagai background dan tak kenal pun sebelum ni. 
Tapi melalui kecanggihan internet maka bersatu la kami dari serata Malaysia dengan impian dan matlamat yang sama.


 We are TLC Master Trainers. We train the trainers. If you would like us to tell you more about what we do at Top Leaders Circle, we would be more than happy to share.

xoxo
CDM Nur, DDM Lynn Shukor, CDM Salleha, CDM Izyan


 Dari rasa nak makan terus tak jadi makan sebab seronok pulak bila duduk semeja dengan protoge semangat harimau ni.


Masa ni dah almost 3 am. Bila hari class memang macam ni la scenario dia. Kitorg memang jadi tak reti nak balik rumah sebab bila cas yang sama bergabung memang rasa tak ngantuk tak letih.

1 comment: