Saturday, March 21, 2015

Throwback SM SSM Award March 2014 at PGRM Cheras

 Throwback last year punye red carpet event untuk majlis anugerah SM SSM di mana achievers untuk jualan terkumpul RM20,000 dan RM60,000 diraikan secara besar-besaran di Dewan Wawasan Cheras.

Tiga Tahun dulu sal hadir buat pertama kali ke Dewan Wawasan ni untuk meninjau kejayaan usahawan lain. Masa tu rasa Excited sangat tengok orang lain pakai lawa-lawa naik stage amik award. Walau masa tu sal baru pertama kali hadir untuk event SM SSM Award, rasa semangat nak buat business ni sangat berkobar-kobar sebab sal perhatikan lautan manusia dari pelbagai latar belakang ada di majlis Anugerah ni.

So hari ni tak sabar nak meraikan kejayaan pewaris-pewaris empire yang bakal diadakan beberapa jam je lagi.



 Mama go to work kejap ye sayang.
Masa ni Muhammad Danish Shafiq baru setahun.



Lena tido dalam dakapan mama.
Suka sangat dia baring sambil dengar degupan jantung mma.


 Jambangan bunga untuk business partner yang akan naik stage award pada masa tu ;)




Premium Beautiful Expert With Premium Beautiful Elegance.
Apa beza Pb Hitam tu dengan Pb Elegance ni?
Kalau nak tau hello hello sal ye. Sal boleh explainkan satu persatu ;)


Sementara tunggu majlis bermula.


Lunch dulu. Coz kejap lagi lama nak duduk dalam dewan Wawasan tu.
 Happy Moment.

 With Mr Tan Kai Hee.







A Litle push at the right direction, can make a big difference.


Majlis SM SSM Award selesai almost 6PM so after that terus amik Damia Danisha Danish dari rumah mak.


 Sal suka buat macam ni, siang keje malam mesti bawa anak-anak keluar. Walau dah tiga hari berturut-turut tenaga non stop digunakan, tapi letih tu hilang bila kita happy dan tahu apa matlamat hidup kita.


Alhamdulillah anak-anak sangat faham tugas mama. Diorang pun enjoy bila selalu dapat follow mama keluar rumah.


 Memenuhi permintaan Damia yang naak baju barbie doll dia, dan Danisha pulak nak bah Spiderman dia.

Sebab tu mama mesti ada extra income. Tak pe la letih sikit sekarang coz masa ni sal masih bekerja lagi. Memang agak letih tapi keletihan tu hanya bersifat sementara je.


No comments:

Post a Comment