Tuesday, March 3, 2015

Tak panas pun Pakai Corset Premium Beautiful

Soalan lazim:
"Tak panas ke pakai pb???"

Dah tiga tahun sal pakai pb ni...alhamdulillah tak rimas, tak lemas n tak panas...fabric pb ni unik coz dia ada effect meNEUTRALKAN SUHU BADAN...so memang agak confident je untuk pakai baju berlapis-lapis dan berOOTD di tengahari rembang...hahaaa 

Jadi pastikan once uol decide nak pakai#premiumbeautiful sila refer dengan#premiumbeautifulexpert untuk maklumat lanjut...ingat pb ingat pbexpert TLC 

1 comment: